kendi çapımda bir şeyler yaptım...kafamda tasarladığım bohçayı hazırladım çok şükür.benim tasarımım ve el emeğim.sadece söz mendilini internetten kopya çekerek yaptım.umarım beğenirsiniz iyi veya kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum...
merhaba öncelikle hayirli olsun hersey cok özenli olmus hersey varrrr :) sen kurtulmussun darisi bizim basimiza insallah asagi yukari ne kadar tuttu ögrenebilirmiyim acaba
merhaba öncelikle hayirli olsun hersey cok özenli olmus hersey varrrr :) sen kurtulmussun darisi bizim basimiza insallah asagi yukari ne kadar tuttu ögrenebilirmiyim acaba[/QUO
öncelikle teşekkür ederim.herşeyiyle birlikte 900 tl tuttu canım.inşallah bir an önce sende bu dertten kurtulursun...
Hayırlı olsun canım, çok özenmişmiş belli, süslemelerinde çok güzel olmuş. Aldıklarının hepsi, o sandığa sığdımı canım, sandığı ne kadara aldın öğrenebilirmiyim
Hayırlı olsun canım, çok özenmişmiş belli, süslemelerinde çok güzel olmuş. Aldıklarının hepsi, o sandığa sığdımı canım, sandığı ne kadara aldın öğrenebilirmiyim
teşekkür ederim.sığdı o kadar küçük değil sandık.yanlız bu sandığın birde küçüğü vardı traş takımı için ona sığmadı bende kese hazırladım.o küçük sandığıda içine bölmeler yaptım takılarımı koymak için tek sandık alındığında 100 tl küçük sandığıyla birlikte 150 tl oluyo canım benim..
hazırlanmışların fotolarını göster annene bende öyle yaptım öyle ikna ettimbide götürünce çok havalı oluyo millet bayılıyo acayip sükse yapıyosun anlatamam o duyguyu sanaanlat bu hisleri ikna olur bence:26:şans diliyorum sana