Nişan buda benim hazırladığım damat bohçası...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

pamukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
75
0
96
Sivas
kendi çapımda bir şeyler yaptım...kafamda tasarladığım bohçayı hazırladım çok şükür.benim tasarımım ve el emeğim.sadece söz mendilini internetten kopya çekerek yaptım.umarım beğenirsiniz iyi veya kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum...

Eklentiler

• $Fotoğraf0700.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 200
  • $Fotoğraf0685.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 125
  • $Fotoğraf0715.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 122
  • $Fotoğraf0699.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 150
  • $Fotoğraf0682.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $Fotoğraf0697.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 127
  • $Fotoğraf0684.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $Fotoğraf0698.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $Fotoğraf0714.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 118
  • $Fotoğraf0717.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $Fotoğraf0690.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 117
  • $Fotoğraf0719.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 105
  • $Fotoğraf0683.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
merhaba öncelikle hayirli olsun hersey cok özenli olmus hersey varrrr :) sen kurtulmussun darisi bizim basimiza insallah asagi yukari ne kadar tuttu ögrenebilirmiyim acaba

Son düzenleme:

ellerine sağlık cnm çok güzel olmuş bende hazırlık içindeyim yarın gıdecez aşkımla alısverıse
eniştemizte çok beğenecektir mutluluklar dilerimm

Hayırlı olsun canım, çok özenmişmiş belli, süslemelerinde çok güzel olmuş. Aldıklarının hepsi, o sandığa sığdımı canım, sandığı ne kadara aldın öğrenebilirmiyim

Hayırlı olsun canım, çok özenmişmiş belli, süslemelerinde çok güzel olmuş. Aldıklarının hepsi, o sandığa sığdımı canım, sandığı ne kadara aldın öğrenebilirmiyim

teşekkür ederim.sığdı o kadar küçük değil sandık.yanlız bu sandığın birde küçüğü vardı traş takımı için ona sığmadı bende kese hazırladım.o küçük sandığıda içine bölmeler yaptım takılarımı koymak için tek sandık alındığında 100 tl küçük sandığıyla birlikte 150 tl oluyo canım benim..

Her şey özenle hazırlanmış belli, çok güzel hepsi.
Bende ufak ufak başladım bakalım bizimki ne tutacak

Böyle süsleyip püsleyip paketlemeyi çok seviyorum ama annem gereksiz bulacak
Bakalım ikna edebilecek miyim

hazırlanmışların fotolarını göster annene bende öyle yaptım öyle ikna ettimbide götürünce çok havalı oluyo millet bayılıyo acayip sükse yapıyosun anlatamam o duyguyu sanaanlat bu hisleri ikna olur bence:26:şans diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…