• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Buda benim gelinliğimmmmm:)

Valla öncelikle tamamen kısmet işi gerçekten anlına yazılıysa öyle veya böyle er yada geç giyeceksin o gelinliği sen kalbini güzel tut Allah genç kızların dualarını en çok kabul edendir güzel değişik bir duygu aynı zamanda ne olduğunuda anlayamıyosun telaş arası inşallah sanada nasip olur baxen garip hissediyosn bütün o çocukluğuna veda ediyomş gibi hissediyosun bazen ya olmazsa diyosn bazen erkenmi diyosun bazense tamamdır diyorsun işte bu eminim ve evlenicem diyosun milyonlarca duyguyu aynı anda yaşamak çok enteresan evlenmek seni seven erkeğin seni karambole getirmesi terimidir hahah yada senin onu 😃😁 gerçekten tek vericeğim nacizane tavsiye sadecee hayırlısını iste ben halaa eğer hayırsız ise nikah masasında bile bitsin diyorum Allah en iyisini veriyor merak etme ondan sonra arkana yaslan olacakları izle arkan sağlam nasılsa Allah var 😀

Beggyy

Aynen ckk doğru söyledin hep hayrlisini diliyorum zaten insallah hersey gonlumuzce olur tskr ederm cvbin icin hakimjzda hayrlisi insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ckk doğru söyledin hep hayrlisini diliyorum zaten insallah hersey gonlumuzce olur tskr ederm cvbin icin hakimjzda hayrlisi insallah :)

Aminnnnnnnn nişan kurdelası yut bn yuttum ilk giden ben oluyorum ahahha

Beggyy

Merak etme paylaşırım zaten gönderirim sana detayları daha kına içinde düşünmemiz gereken şeyler vart 🙀🌟👯

Beggyy

😱😱😱😱 kınayı unuttum beennn doğru daha o var.gerçi gelinlik büyük kısımdı orayı hallettik çok şükür şimdi sıra kına kıyafetindee 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😱😱😱😱 kınayı unuttum beennn doğru daha o var.gerçi gelinlik büyük kısımdı orayı hallettik çok şükür şimdi sıra kına kıyafetindee 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onu napcam hiç bilmiotm işte bakmadm bile daha 😭😩

Beggyy

Nisanlananda yokki etrafimda ayol ;:D neyse olursa denicem :D

Hahahahha kaç yaşndasın sen bişi dicem düğün salonların önündn geçerken baak nişan filan yapan varmı al ahahah

Beggyy

Hahahahha kaç yaşndasın sen bişi dicem düğün salonların önündn geçerken baak nişan filan yapan varmı al ahahah

Beggyy

22 yasindayimda yurt disindaym burda ole herkes cat die giremio kartli giris var filan yapamam ancak turkiyeye geldigmde blurm nisanlanan yaprm da bilmiorm migdem nasl kabl edecek vazgeceblirm hani :D

bu sitede şu zamana kadar gördüğüm en güzel gelinlik...
muhteşem...
saçlarında sapsade olsun.duvak dahi olmasın.gercek bii asalet sergilersin...

Ok teşekkrlerr saçlarım toplu olcak sıkıca sade bir topuz duvak istiyorumm yaaa 🙆

Beggyy

Back