Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinlige ba yil dim. Eger vucudun modelin ki gibiyse kugu gibi bir gelin olursun diye dusunuyorum. Ve evet bence cikarttir kemerini, gelinlikte kemer yada arkadaki kocamaaan fiyonklara tahammul edemiyorum 😱
LG G2 D802
Ayyyy çok güzellllll... Bayıldım canım benimmm kemeri iptal ettirmesen de olur böyle de çok şık olmuş.kesinlikle önce gösterdiklerinden daha iyi buna bayıldım bayıldım bayıldımmmm tatlımmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok beğendim bende Allah tamamına erdirsin. Düğünde bol bol fotoğraf çekersiniz. İlham vermesi açısından bugün gördüm Evlenirken çekmeniz gereken 25 düğün karesi diye güzel kareler var BURDAN bakabilirsiniz. Tekrar mutluluklar diliyorum:)
yerinde olsam kemeri çıkarttırmam çünkü üstü çok sade ,kemerde çıkarsa üstü bluz havasında kalır. bence çok güzel çok duru hayırlı olsun. mutluluklar
Kemeri cikartirsan neresinde farklilik ve dikkat cekicilik olacakki o kdr da sade gelinlik bencw guzel degil ama resimdeki kemer hos deil daha farkli bise yaptir ufak bi detay cok hos duracaktir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çok tatlı ayakkabılarrrrrr rahatlığı da çok önemli umarım güzel olurrr 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayakkabılarda güzel,gelinlikte güzel.
bence gelinlikteki kemeri iptal ettirme.bu kemer gelinliği daha güzel yapıyor bence.eğer kemer giderse gelinlik oldukca sade gözükecektir.
Çok teşekkür ederim bakalm dikerlerken detayını konuşucaz işte model bu ama tam istediğim gibi ben çok sade olsun istiyorm kumaşıda çok önemliydi
Beggyy
Rica ederm ne demek :) sade seviosan sen blirsin bise koyma ama bence minik farkli bi detay olablir cokta hos durur sen blirsin cnm :) yaaa nasl bi duygu gelinlik secmek yakinda onu giyecek olmak? Bende evlenmek istiorm biran once sevdigm kisyle de cok sknti var baya zaman var.. gelinlik sececeegim gunlerin gelmesini istiorum da nasl bi duygu merak ettim :d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.