• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Buda benim gelinliğimmm :))

sadellik algısı ne kadar farklı değil mi?

mesela ben de tam şu belindeki işlemeli taşlı şey olmasa diyecektim :) ama sade bile bulunmuş. :) açıkcası şatafatlı olacaksa da benim şatafatlı anlayışım tam olarak" bu gelinlik". :) fazlasına tahammül edemem zaten. :)

beğendiyseniz sorun yok. gayet yakışmış.

amancogu kayınvalideye kalsa bizi palyaçoya cevircek gelinlik scerler =)) ben cok beğendim çokta yakısmısss =)

teşekkürler canım evet beni palyaço gibi çıkarıcak elinde olsa çok komik modeller gösteriyo bak bu güzel diye en az 15 yıllık gibi modellerde :1:

sadellik algısı ne kadar farklı değil mi?

mesela ben de tam şu belindeki işlemeli taşlı şey olmasa diyecektim :) ama sade bile bulunmuş. :) açıkcası şatafatlı olacaksa da benim şatafatlı anlayışım tam olarak" bu gelinlik". :) fazlasına tahammül edemem zaten. :)

beğendiyseniz sorun yok. gayet yakışmış.

evet bencede fazla ben bunun aynısının taşsız olanını beyendim esas gözüm onda kaldı ama buna bile sade derken herkez onu alsam kesinlikle susmazlardı nişanlımda çok fazla sade biraz hareket versin yani dedi belimde biraz fazla ince bu detayla azdaha kalın göründü o taşlar yokken belim kopucak gibi duruyodu :1:

bence yakışmış mutlulukla giy kimsenin yorumunuda düşünme cnm :)

Mutluluklar , çok güzel taşımışsın . Boyun , fiziğin degayet güzel gözüküyor resimde . :nazar:

canım sana çok yakışmış. benim zevkime hitapetmyor ama önemli olan senin beğenmen. Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar :)

Back