Gelinlik Modelleri Buda benim gelinliğimmm :))

şahsen ben çok beğendim canım çok yakışmış :)
Allah tamamına erdirsin bi ömür boyu mutlu mesut olun.. sağlıklı çocuklarınızla birlikte yaşlanın inşallah :)

çok teşekkür ederim beyenmene sevindim dün kayınvalidem çok sade güzel değil fln dedi biraz morelim bozulmuştu ama şimdi daha iyi oldum çok sağol

çok teşekkür ederim beyenmene sevindim dün kayınvalidem çok sade güzel değil fln dedi biraz morelim bozulmuştu ama şimdi daha iyi oldum çok sağol

Herkesin kendi zevki canım bence ne cok sade nede cok abartılı tam ayarında gelinliğin sen beğendikten sonra kimin ne söylediği o kadarda önemli değil canım

Herkesin kendi zevki canım bence ne cok sade nede cok abartılı tam ayarında gelinliğin sen beğendikten sonra kimin ne söylediği o kadarda önemli değil canım

çok teşekkür ederim canım evet ben çok beyendim aradığım gelinlik buydu vitrinde gördüm ilk denediğim gelinlikti hemen aldık ama kötü yorum alıncada üzülüyo insann

sen kayınvalidene bakma canım benim :) onlar şatafatlı olsun isterler :) biz eşimle beğenmiştik önemli olan senin içine sinmesi müstakbel kocanında onay vermesi

sen kayınvalidene bakma canım benim :) onlar şatafatlı olsun isterler :) biz eşimle beğenmiştik önemli olan senin içine sinmesi müstakbel kocanında onay vermesi

gerçekten bildinn bu çok sade diyo taşlı fln bişeyler gösterio böyle en eski modellerden :)))) eşimde çok beyendi tam senin tarzın dedi

canım mutlulukla giy çok güzel gelinliğin sadece askıları beğenmedim yani sadece orası göz yorucu fazla gelmiş gibi

normalde gelinlik askısızdı canım straplezdi ama aşağı düşüyo sürekli çekmem zorunda kalıcaktım onu göze alamadım ve askı eklettim henüz askıları dikilmedi iğneyle tutturduğu için garip durmuş olabilir belindeki incilerden ve taşlardan serpiştiricek üzerine daha iyi durur gibi ozman bide eşimin ailesi çok kapalı boşuna sözüm yapılsın istemedim

gerçekten bildinn bu çok sade diyo taşlı fln bişeyler gösterio böyle en eski modellerden :)))) eşimde çok beyendi tam senin tarzın dedi

eşin beğendiyse seninde içine sindiyse gerisi teferruat canım benim..hiç sıkma canını..en güzel günler bunlar nolur tadını çıkart ben anlamamıştım bile :S

eşin beğendiyse seninde içine sindiyse gerisi teferruat canım benim..hiç sıkma canını..en güzel günler bunlar nolur tadını çıkart ben anlamamıştım bile :S

ben baya sıkıştım canım anlıorum çok zor çok yorucu ama tatlı telaşlar ayaklarım şiş geziyorum gündüz iş akşam koşturma henüz davetiyelerimi bile dağıtmaya başlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…