- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 786575
selammm kızlarr buda benim gelinliğim yorumlarınızı bekliyorum
şahsen ben çok beğendim canım çok yakışmış :)
Allah tamamına erdirsin bi ömür boyu mutlu mesut olun.. sağlıklı çocuklarınızla birlikte yaşlanın inşallah :)
çok teşekkür ederim beyenmene sevindim dün kayınvalidem çok sade güzel değil fln dedi biraz morelim bozulmuştu ama şimdi daha iyi oldum çok sağol
Herkesin kendi zevki canım bence ne cok sade nede cok abartılı tam ayarında gelinliğin sen beğendikten sonra kimin ne söylediği o kadarda önemli değil canım
çok teşekkür ederim beyenmene sevindim dün kayınvalidem çok sade güzel değil fln dedi biraz morelim bozulmuştu ama şimdi daha iyi oldum çok sağol
çok teşekkür ederim canım evet ben çok beyendim aradığım gelinlik buydu vitrinde gördüm ilk denediğim gelinlikti hemen aldık ama kötü yorum alıncada üzülüyo insann
sen kayınvalidene bakma canım benim :) onlar şatafatlı olsun isterler :) biz eşimle beğenmiştik önemli olan senin içine sinmesi müstakbel kocanında onay vermesi
canım mutlulukla giy çok güzel gelinliğin sadece askıları beğenmedim yani sadece orası göz yorucu fazla gelmiş gibi
gerçekten bildinn bu çok sade diyo taşlı fln bişeyler gösterio böyle en eski modellerden :)))) eşimde çok beyendi tam senin tarzın dedi
hiç üzülme canım bence çok hoş gelinliğin
eşin beğendiyse seninde içine sindiyse gerisi teferruat canım benim..hiç sıkma canını..en güzel günler bunlar nolur tadını çıkart ben anlamamıştım bile :S
Ben çok yakıştırdım , en güzel gününde güle güle giy
Eki Görüntüle 786575
selammm kızlarr buda benim gelinliğim yorumlarınızı bekliyorum
Çok güzel ve asil bir model, beğendim ben.
Mutlulukla giy
Amanda aman prenses gibi olmuşsun Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım, yuvanızdan huzur, yüzünüzden gülücük eksik olmasın