- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
olsun gene de çok güzel olmuşsun canım maşallahhhhh
sağol canım o senin kalbinin güzelliği,içime pek sinmesede çevremdede çok beğenildi gelinlikli halim.
çok yakışmış ama, belki ilerde nikah tazelersin o zaman hayallerindeki gbi güzel bi gelinlik giyersin kimbilir
yok canım nerde ama şimdi beğendiğim gelinlikleri gördüğümde acele ve düşünmeden karar verdiğim için pişmanım çocukluk işte
o zamanlar pek anlamıyordum böyle şeylerden nişanlığım ve kınalığım içime sindi çok şükür.
ben bile yeni evlendim , hala güzel gelinlik gördüğümde keşke bundan diktirseydim diyorumkadınlar işte gelinlik hevesimiz hiç geçmez
gelınlıgın gayet guzel duruyo nesınden pısman oldun cnm :)
zaten o yasta yapılan secımlerden ınsan sonra cok pısman oluyor
Şimdi mutlu ve huzuluysan hiç önemi yok bnce nasıl olduğunun :) çok güze olmuşsun
Eskıden sımdıkı gbı guzel modeller yoktu kı canımdaha gösterişli modeller hoşuma gidiyor benimki bayağı bir sade.
Eskıden sımdıkı gbı guzel modeller yoktu kı canım
Moda surekli degisiyor, belli bi yerden sonra tekrar ediyor ,bakiyorsun eski fotolara bunu ben mi giymisim diyorsun canim her zaman ,bazen ufak detaylar buyuk farklar yaratabiliyo , malum moda tuketim bizi icine hapsetmis durumda ,ama huzur mutluluk modasi gecmez eskimez ,onu devam ettirmek onemli ,gelinlik kiyafet dugun dernek ,saglik mutluluk huzur olmadan istersen ciraganda yap dugununu istersen en gosterisli gelinligi giy eline bisi gecmez, elbette her insan ister hayalindeki gibi olsun ama gercekler cikagelir tam o sirada :) sanirim oglun var ona sunnet dugunu fln yaparsaniz orda giyersin kabarik olmayan. Gelinlik tarzi bi elbise hem ,ama sonra onunda modasi gecicek fotolarda gordugunde yine icine sinmeyecek haberin olsun :)
çook güzel bir gelin olmuşsun maşallahkırmızı elbiseni çok beğendim nerden aldın?
Bencede çok güzel bir gelin olmuşsun:))önemli olan şuan mutluysan yeter:))Allah bozmasın mutluluğunuzu:)
amin, teşekkürler canım mutluyum çok şükür,darısı başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?