Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim

eylemonur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.320
1
116
İstanbul

geçen sene için hazırlık yaptım ama bazı aksilikler nedeniyle 1 temmuzda nikahımız var.bu gelinliği hayalimdeki çiçekli gelinliğe yakın olduğu için seçtim.dikiliyor.straplez giymek istemediğim ve mutahassıp ir çevreye sahip olduğumuz için kapattırıyorum.ama bişeyler istediğim gibi gitmiyor.bu gelinliği kayık yaka ve kollu olarak dikecekler ama gelinlikçimle pek anlaşamıyorum aynı dili konuşamıyoruz...sizce nasıl?fikirlerinize ihtiyacım var

Gögüs bölümü zaten abartili bence, kol veya yaka olacaksa bu bölümler sadece tül olmali.

İnşallah herşey dilediğin gibi olur gelınlıkcının katalogundan kayık yaka bır ust begenıp örnek gösterıp uzerıne aynı cıceklerı ıstesen yınede anlamazmı yada başka bır gelınlıkcıye gıtsen?

üst kısmındaki çiçekler yaka ve kol detayı olduğu için azaltılacak.üst kısmını sadece tülle kaplattım bu çiçekler aralara serpiştirilecek.ve kol uçlarında minik çiçekler olacak.ama benim giydiğim gelinlik kalıp gibiydi çamaşırıma kadar çıkarttırmışlardı.şimdi çamaşırla prova alıyor.sordum çamaşır giyeceksin dedi.ilk gittiğimde zaten kalıbı içinde gerek yok demişti.yakasını kayık istedim ama neredeyse bisiklet yaka yaptı.sonra baştan aldık falan.çok sinir bozucu birşey.her hafta gidiyorum.hiç bişey anlamadan öyle yapıcaz böyle yapıcaz diyip geçiştiriyor.ama bu hafta sanırım ben ipleri koparıcam...

gelinliği beğendim aslında.ama beli yukarda kalmış az daha aşağıda daha iyi görünür.kapatmak içinde yine aynı tülden omuzları kapatan bir şekil verdirin ve azıcıkda çiçek serptirin.eğer anlatmak istediğim modeli bulursam paylaşırım.ah bu gelinlikçiler yok mu? illa kendi bildiklerini okurlar ama pes etmeyin o gün sizin gününüz.

Eylemcim bu resimdeki sensin sanırım. Yanlış anlamadıysam. Gelinlik çok guzel ama senin huzursuzluğundan dolayı mı anlayamadım gelinlik eğreti durmus ustunde. Bakıyorum fiziğin, boyun gayet yerinde.. bel kısmı çok yukardan alınmış o gozume battı. yani gelinliğin eteğinin başladığı yer biraz daha aşağıdan olabilirdi, en azından 3-4 parmak. Kayık yaka tül olduğu zaman daha hoş olabilir, çiçeklerde aralara serpiştirilir.

Umarım gönlündeki gibi olur canım gelinliğin.

Olmuyorsa da zorlama, hem stres yapıp hem istediğin gibi olmayacaksa ne diye bunca cefayı cekiyorsun ki değil mi? Ben hep derim yeterki insan parasıyla rezil olmasın...

üzerimdeki gelinlik bana büyüktü o yüzden yukarda görünüyor olabilir ama dikilen gelinliğim için bu önerinizi mutlaka dikkate alıcam...yaparız hallerderiz modunda önce bir üst yaptırdı olduğu gibi drape ama size anlatamam nasıl kötü yapılmış o drapeler 5 cm neredeyse drape yüzünden kalın görünüyordum.istemem dedim.üstünü düz tüle çevirttirdim.ama tül detayı kullanamıyorum.nişanlım ailem onun ailesi pek sıcak bakmadılar bende çok zorlamadım aslında..güzel olsunda kapalı olsun diyeceğim yok ama güzelde olmuyor.gece yatarken bi acı hissediyorum.çocukluğumdan beri giyeceğimiz gelinliğin hayaliyle büyüdüm ben.şimdi olana bak

gördüğüm birçok gelinlik modeline göre farklı bir tarzı var.. sade ve şık bir izlenim uyandırdı bende.. ... güle güle giy:) kim ne derse desin fikirler her zaman görecelidir... her zaman kafamızdaki modeli tama tam bulamayız zaten.... ALLAH hayırlı huzurlu bir evlilik nasip etsin:) .. darısı ben dahil tüm bekarlara inşallah:)

canım gelinlik bu haliyle çok güzel keşke bozmasan ama kol yaptırıcaksan uzun kollu yaptırma bence modeli bozulur.. şu şekilde bişeyler yapsan ?

Eklentiler

• $161.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 92
haklısın canım.daha kibar olması için kesinlikle bu tarz kol seçmeliyim ama bunlar açık kalıyor malesef.elimde o kadar bu tarz örnek vardıki...ama kesinlikle kapalı yaka ve kollu (koluda tülden ve dantelden olmayacak)olacaktı...

Merhaba canim gelinligin modeli cok hosmus. Bunu pronoviasin bu sezon gelinliklerinde oldugu gibi tülle daha kapali hale getirebilirsin. Foto yukleyemiyorum ama liva nin topigine baksan demek istedigimi daha iyi anlardin. Yarin birkac kol detayi veya straplezin tülle birlesmis oldigu gelinlik modellerini paylasirim seninle. Sıkma canını gelinlikciye annenle git o agzinin payini versin ona.

Son düzenleme:
1

2

3

4

bu tarz bir şeyleri yaptırabilirsin.ve sana bir tavsiye yıllar yıllar önce ben evlenirken benim anne tarafım tutucu diye anneme kızını böyle mi yetiştirdin demesinler diye hayalimin çok dışında bir gelinlikle evlendim.aman kol ekle ,aman yakayı kapat derken gelinliğim değişti gitti.düğünde bir kaç akrabam geldi.yakası biraz açık denildi.neresi açıktı acaba.sonra onların evlatları evlendi ve kimse benim bu durumu taktığım kadar takmadı.bense hayallerimin gelinliğinden olmuş oldum.hala içimden atamam bak burda bile yazıyorum ((( bence hayallerinden çokta ödün verme orta bir yol bulmaya bak.sende benim gibi başkalarının kalbini yapıcam diye kendini üzme.ALLAH'ın izni ile bir kere olan bir şey onlarda biraz bunu düşünsün.esenlikle kal.evliliğin hayırlı olsun inşALLAH.

Canım bak tüllü straplez modellere örnekler
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/492603-aqualillynin-diktirmek-icin-sabirsizlandigi-gelinligi-17.html esracığımın gelinliği de çok güzel oldu ona da bakabilirsin linkten :))

Son düzenleme:
canım bu gelinlikler cok guzel ama hak verirsinki bunlar dekolte kısımları kapatmıyor...bizim istediğimiz daha kapalı olmasından yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…