• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim :)

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum gelinliğim böyle olacak ama annem diyorki katlarda bi katı gelinliğin kendi kumaşı bi katı dantel olsun diyor ben öyle beğenmedim gelinlikçimde hoş durmaz katın havasını söndürür diyor sizce nasıl olur hangi tür daha güzel olur ?

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum gelinliğim böyle olacak ama annem diyorki katlarda bi katı gelinliğin kendi kumaşı bi katı dantel olsun diyor ben öyle beğenmedim gelinlikçimde hoş durmaz katın havasını söndürür diyor sizce nasıl olur hangi tür daha güzel olur ?

benim gelinliğimn aynısı canım çok güzel bir model ben aşığım gelinliğime :) sana da çok yakışmış ben eteğini bir katını gelinlik kumaşından bir katını tül yaptrdm ama mesj sayım 100 olmadığından büyük halini ekleyemiorum gerçekten çok hoş bir model memleketteki herkes beğenmişti bu da benim gelinliğim adlı konudan bakabilrsn gelinlikler bölümünde 2. sayfada

Çok güzelmiş canım sanada çok yakışmış :nazar:
Allah güle güle giymeyi nasip etsin,
ömürboyu mutluluklar a.s.

eğerki bolero giyeceksen arkası ipli olmasın ya fermuarlı yada inci düğmeli olsun derim
daha şık olur
ama gelinlik gerçekten çok yakışmış maşallah

Canım çok güzel olmuş çok da yakışmış, Allah mutlu mesut etsinn, bir ömür boyu mutluluklar dilerimmm :)

Back