• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim :)

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
bulank3.jpg

bulkank2.jpg

fotoraf0360.jpg

fotoraf0362.jpg

bu işelemeleri bitmemiş hali arkadaşlar birde bolerosunun kolları biraz daha farklı tam bitsin o zamanda eklerim...sizce nasıl beğendinizmi

ayrıca arkada eteklerindeki toplama yerlerinde taşlar olacak

Son düzenleme:
Çok güzel, güle güle giyin inşallah. Şimdiden mutluluklar.

:nazar:maşallahh sana nekadar güzel bir gelin olmuşsun bu haliyle bileopuyorumnanaktan.mutluluklarr dilerim.boleron çok hoş durmuş.inceciksinde.

normalde kabarik gelinkleri pek begenmem ama senin ki cok güzel ve sana cok yakismis

bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaa canım benim allah mutlu mesut etsin çok güzel gelinliğin.......

harikasın tam anlamıyla ya çok yakışmış rabbim güle güle giymeyi nasip etsin:):) Ben de bu modele yakın bişiler istiyordum benim için de fikir olur...tü tü tü Maşallah

Aaa ben beğendim... Daha doğrusu sen çok iyi taşımışsın, belin falan incecik maşallah... Allahım bir ömür boyu mutlu etsin...

arkadaşalar bu yorumlarınızla beni gerçekten çok mutlu ettiniz hepinize çok teşekkür ederim inş sizlere daha iyilerini daha güzellerini giymek nasip olur herşey gönlünüzce olsun :Saruboceq: olumunekankayizsmile

Back