Gelinlik Modelleri buda benim gelinligim olucak ins:)

bence pek iyi değil kaba duruyor etekleri vs
birde bu resimlerde spotlar ışık oyunları ile böle duruyor normalde böle olmuyor
cok cici modeller var aslında ama tercih senin a.s.

banada cok sade geldi gelinligin bence baska bakmalısın ama senin fikrin tabi önemli olan a.s.

bu gelinlik bana biraz orta yaş ve üstüne uygun gibi geldi.. sade gelinlik istiyor olabilirsin ama bence bu model uygun değil. sade olup daha güzel gelinlikler var...

ben zayıf oldugum için bu gelinlik beni sisman gostersede hic problem olmaz artık heryerde aynı modeller yakalrında kocaman cicekler etekler kat kat bana cok baya gelmeye basladı bu tarz bir gelinlik hiç gormedim kabarık olmasıda ayrıca guzel tarafı herkesin zevki ayrıdır tabi benim begenmedigim gelinlikleride giyen begenen cok oldu ama yorumlarda fark ettigim birsey var bastan guzel degil kotu gelinlik gibi degil gibi yorumlar yapılıyor sonra gayet sakin tabi zevk meselesi giyecek sensin:) deniliyor zevk falan kalmıyor inanın hoş olmuyor bence

ben cook begendım bunu ya ben evlenırken bu gelınlıge benzer bı model begenmıstım ama cok pahalıydı ozel siparişti maalesef düğünü eşim tek basına yaptıgı ıcın okadar masrafa gıırmek ıstemmıstım bence cok hos mutluluklar

gelinlikten çok prenses kıyafeti gibi görünüyor. eğer iyi biyerde yapılırsa gerçekten asil ve şık olabilir.. diktirdikten sonra da paylaş bizimle olur mu? şimdiden iyi şanslar a.s.

Hani yabancı filmlerde prensesler balo lara giyiyorlar ya, onlar gibi bence.. Rahat oturulmaz da bunula.. Ama senin bileceğin bir şey tabi canım.. kaydirigubbakcemile5

canım fazlasıyla kabarık ve kalıp gibi duruyor yine sade ama daha şık bişeyler tercih edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…