• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinligim olucak ins:)

ben boyle cok suslu puslu seyleri sevmiyorum sade ve agır istiyordum umarım olur
bence bu çok güzel bir seçim,pek ağır diyemem,ama çok şık kesin,onu tamamlamak için güzel bir kolye ,ve duvak,çok mühteşem olacaksın eminim, opuyorumnanaktan:nazar:

pamuk prenses gelinliği gibi
biraz daha az olsa kabarıklığı bana daha iyi olurmus gibi geldi

canım beğenin sade yönündeyse daha ne sade modeller var bu sadelik dışında full abartı bir gelinlik bence.
evet kumaşı dantelsiz işlemesiz falan ama oralardan kısıp nerden biz bunu gelinliğe benzetiriz demişler belden sonrasına vermişler her hareketi.bittiği an o an işte..arkadaşların dediği gibi dikimi istediğin gibi olmayabilir.
ayrıca bence sen beğendiysen o ayrı ama bence başka bak canım yaa....

beğenmedim,kalıp gibi durmuş ve mankenide koca popolu göstermiş kaydirigubbakcemile3

cnm bence bu gelınlık adamı cok sısko gosterır pek hos gozukmuyo tabı sen begendıysen onemlı olan o

ben pek beğenmedim açıkçası, eteği çok kabarık, kenar dantelleri çok kaba ve kuyruğu daa çok uzun.bence başka modellere bak daha zarif birşeyler bulabilirsin. ama sen memnunsan güle güle giymek nasip olur inşallah....

Tarlatanı gözümüzü yanıltıyo olabilir daha küçük bi tarlatan olursa yada böle etek çan etek gibi dudursa daha güzel görünür bence

Beğenip beğenmemek sana kalmış gelin herşekilde güzeldir..
Fakat,Dikebilecekler mi?? Etrafımda bu sorunu yaşayan çok oldu benimde duvağımı hiç yapamışlardı

Canım Bir ömür Boyu mutluluklar Diliyorum
Evliliğiniz; huzurlu, fedakârlı ve en önemlisi güzel paylaşımlı yıllar geçirmeniz temennisiyle..

[ı]kabarık gelınlıklerı oldum olası sevmıŞıdır. . Ama bu pek hoŞuma gtmedı doĞrusu[/ı]

Back