• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinligim olucak ins:)

ben boyle cok suslu puslu seyleri sevmiyorum sade ve agır istiyordum umarım olur

prenses gibi... fikrin değişebilir çünkü şmdi gidiyorsun bi gelinlikçiye aman allahım o bu şu derken neticede o hayallerdeki geinlkten çok uzak bir gelinliği tercih etmişssin ...

hic begenmedim..
zaten bu sekilde dikebileceklerini sanmiyorum.

Tabi zevk meselesi ama gelinlik dediğin böyle tüllü müllü,şaşalı,göz alıcı olmalı.
bu bana göre çok sade. -tatlicadiarzu-

bence güzel bir gelinlik..ama arkası uzun olmasa daha iyi gibi..taşımakta zorlanırsın..belki biraz aha taşla süslenebilir

Bu gelinlik üzerinde mi karar kıldın bilmiyorum ama başka modellere bakmanı öneririm.

tabi ki senn zevkin sen begendikten içine sindikten sonra bize söz düşmez ama çok kilolu gösteren bi gelinlik modeli bence daha zrif bişeyler seçebilirdin

çok kabarık. kabarıklığı tuhaf geldi bana. ama tabi zevkler ve renkler tartşılmaz. yinede sen bilirsin.
mutluluklar dilerim buarada.

gelinlikte begenmediğim bişeyler var ama dile getirmeiyorum:)))gelinlik havası yok sanki tuhaf..bence çok daha güzel modeller bulabilirsin araştırırsan..

Back