• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim fikirlerinizi merak ediyorum..

gezu

Aşık:)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
6
0
86
44
Kocaeli
$1069108_10201328783158075_1826997726_n.jpg $1085469_10201328783318079_1308536846_n.jpg Merhaba Arkadaşlar,
Fikirlerinize ihityacım var. Acaba etek boyum çok mu uzun olmuş :( Bu şekilde kalsa kötü mü görünüyor fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. $1081464_10201328783278078_182342064_n.jpg

Eklentiler

• $1079962_10201328783078073_182369426_n.jpg
    $1079962_10201328783078073_182369426_n.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım..Bel detayı daha zarif olabilirdi

Etek boyu normal görünüyor bana sorarsan. Zaten yürürken zorluk çekmiyorsan, üzerine basmıyorsan sıkıntı yoktur :)

Hayırlı olsun canım..Bel detayı daha zarif olabilirdi
Gelinlik boyu normal bnce topukluda giyiceksin havada ucuşan bir etek görmek istemezler, ama bel detayına katılıyorum bel diye bişey yok olduğundan daha kısa ve tıknaz göstermiş seni, duvak gelinliğe uygun

Gelinlik boyu normal bnce topukluda giyiceksin havada ucuşan bir etek görmek istemezler, ama bel detayına katılıyorum bel diye bişey yok olduğundan daha kısa ve tıknaz göstermiş seni, duvak gelinliğe uygun

Yorum için tşk ederim.Model olarak gelinlik zaten robadan yani göğüs altından bol iniyor yani belden oturtmalı değil bende bu modeller daha uzun gösterir diye okumuştum bende tersi olmuş heralde :27:

Göğüs altındaki taşlar çok güzel duruyor, onlara uygun bir küpe takarsan harika olur ,)

gelinliğin model üstündeki duruşu bu şekilde ama altta tarlatan ve boy farkından dolayı sanırım benim üzerimde duruşunu hamile gibi durdu dediniz Oysa çok beğenerek almıştım :43: $MBS0175.jpg

canım sen kendine yakıştırdıysan ve begendiysen bana laf düşmez ama fikir sorduğun için söyliyeyim, dediğin bel detayına katılıyorum. :nazar:

gelinliğin model üstündeki duruşu bu şekilde ama altta tarlatan ve boy farkından dolayı sanırım benim üzerimde duruşunu hamile gibi durdu dediniz Oysa çok beğenerek almıştım :43:Eki Görüntüle 806313

Aaa hayır, sakın üzülme, gelinliğin çok güzel bence. Ben de hep böyle tüllü olanları beğeniyorum, hatta benim geliniliğim de öyle. Bel kısmına takılıyorsan çok küçük bir oynama ile istediğin gibi yaparlar canım, hiç merak etme. Ama hamile gibi falan durmamış, yani kilolu olsan öyle gösterebilirdi ama incesin. Beğenerek almışsın, güle güle giyersin inşallah :16:

bence de kilolu göstermemiş, fakat arkadaşların söylediğine katılıyorum, o göğüs altındaki detay daha iyi olabilirdi. ön tarafta açılan yapraklar yerine yanlardan gelen derli toplu işlemeden kemer gibi yapılsaydı bile daha zarif durabileceğini düşünüyorum. tabii bu benim fikrim.

her ne olursa olsun gecenin en güzel kadını siz olacaksınız zaten, eleştirilere kafanızı çok takmayın =)

Bence gelinlik çok uzun olmus, yani biraz kisaltabilirsiniz. Uzunlugunu test etmek isterseniz, gelinligini yukarda tutmadan yürümeyi denemelisiniz. Eger yürürken siz gelinligin üzerine basiyorsaniz ya rahat yürüyemiyorsaniz, demek gelinlinligin boyu kisaltmasi gerekiyor.

Ayrica ben terzi olmadigima göre bilemem, fakat bel tarafini biraz daraltsaniz olmuyormu? Böylece vücüd hatlariniz daha belli olur ve daha zayif ve zarif görünürsünüz.

Ben sadece üstündeki yaprak işlemesine takıldım onu cıkartsan daha hoş olur gibi geldi tabi senin zevkin mutlulukla giy canım

Canım gelinlik seçimin güzel-bel detayı da güzel.
Birkaç rötüş gerekli sadece.
O da belden daraltırman gerekiyor böylece kum saati figürünü yakalarsan şık olur. Şuan dümdüz indiği için elbise herhangi bir kıvrım olmadığı için sıkıntı görünüyor.
Yani severek aldığın elbiseni değiştirme sadece bir terziye uğra :16: Allah mutlu etsin.

Gelinliğiniz hoş ama bel detayı olmamış, belin daraltılması gerekıyor bu sekılde sızı farklı gostermış potluk var gb duruyor.
Boyu konusunda da bence sıkıntı yok
Gule gule gıyın mutlulukla inşallah.

Back