- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
ben cok begendim cok farkli bi tarz ve bende farkli tarzlar denemeyi cok severim zaten kir dugunu olacagi icin ayakkabi tam ideal bence ..ben dugunumde topuklu almistim ogun olmustum ayakkabilarimdan esime devamli diyordum ki "ne olur ben oturayim daha fazla oynayamicam" oda "olurmu bu bizim dugunumuz oturmak yok" diyip duruyordu :))) gule giyin insallah Allah bi yastikta kocatsin..bunlar zaten gelip gececi seyler onemli olan evliliginizin mutlu ve huzurlu olmasi...
nasıl olsa görünmüyor bari rahat olsun mantığıbir ömür boyu mutluluklar çok güzel bir gelin olacağına eminim
beendim:)güle güle giy cnm..
baya kısa boylusunuz herhalde ama böyle dolgu topuk kır düğünü için daha güzel bişey bulabilirdiniz ben hiç beğenmedim kaba buldum..
kaba oluşuna hak veriyorum..fakat bu tarz ve zevk meselesi,kır düğününde çimlerde dolaşacağını düşündüüğümde dolgu topukların rahat olacağını düşünüyorum ama tabi gelin adayımızın beğenmesidir önemli olan o beğeniyor ve içine siniyorsa problem yoktur..mutluluklar canım..
Tercih edilmiş alınmış,Çokkkkkkkkkk mutlu olun tadını çıkarın düğününüzün .Önemli olan rahatlık.
gordugum en degısık en orjinal en uçuk en farklı gelın ayakkabısı..
bence hiç hoş,şirin değil.taşlı falan ama çok kaba
zevkler tartışılmaz tabikiiAa denir mi öyle kız
Ben dolgu topuk hayranı biri olarak bayıldım.Dolgu topuklu gelin ayakkabısı tam olarak böyle bişey olur bence de.hem rahat,hem çok şık.
Mutluluklar :)
zevkler tartışılmaz tabikiiben dolgu topuk sevmediğim için öyle düşündüm galibaa
evet unutmuşum mtluluklar dilemeyi.sende görünce aklıma geldiMutlulukları da ekledin hemen dimiii
Kır düğünü falansa rahat olması için seçmiştir dolgu topuk.
ben gelinlik ayakkabısı olarak ablamınkileri giymiştim boş yer masraf olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?