• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı buda benim gelin ayakkabım

Aklın yolu bir çünkü hahaha:)) Düşünsene gelinliğin altına arkadan fiyonklu yada kurdaleli yüksek platform topuklu bembeyaz ayakkabı... harikaa olur..Zaten zerafetimize güveniyoruz ki kaba şeyleri seçip güzelliğimizi kapatmıyoruzz..:))

1 gün için rahatımdan vazgeçerim :68: gerçi hep geçiyorum ama neyse:1::1:

tatlım sana az sonra mesaj atıcam oraya girip bakarsın..

beğendiğine sevindim tatlım..

sizde o kadar fesatsınız ki daha fazla yorum yapamıcam size ve sizin gibilere..avukatlar çoğaldılar..ben her türlü eleştiriye açığım..ama siz anlamamakta ısrarlısınız..

ASIL SİZ ÇOK FESATSINIZ BU CEVABI ALDIKTAN SONRA SENİ ÇOK ÇOK AGRESİF OLDUĞUNU BİKEZ DAHA ANLADIM YAZIK DİYORUM baskada bişey demiyorum

"ayakkabı gelinliğin altında kaybolur gider nasıl olsa" diye düşünülür ancak şıklık detaylarla belirlenen bir kavramdır, fikrimce...

siz beğenmişsiniz ancak üzgünüm ayakabınız zarif bir model değil... ama belki gelinliğinizin modeline uyum sağlar... o zaman yeniden değerlendiririz...:44:

mutluluklar şimdiden :71:

:90::90:

Çok ama çok kaba..Gothic hayat felsefesini benimseyen insanlar için bir tasarım gibi..Asla üzerine para verseler giymem..Eleştiri yapanlara kızmıssınız amaa yorum yapmamız ıcın koymussunuz ayakkabıları..bizler de özgürce saygıyı bozmadan yapıyoruz..Önemli olan sizin begenmeniz tabii ..Asla tercıh etmem..Yol yakınken bır kez daha düşünün bence...Sevgiler dilerim herkese

kesinlikle aynı şeyi düşünyoruz :46:

Aklın yolu bir çünkü hahaha:)) Düşünsene gelinliğin altına arkadan fiyonklu yada kurdaleli yüksek platform topuklu bembeyaz ayakkabı... harikaa olur..Zaten zerafetimize güveniyoruz ki kaba şeyleri seçip güzelliğimizi kapatmıyoruzz..:))

çok haklısınız topukları yarıya kadar toprağa batıp çıkan bembeyaz kurdeleli ayakkabılarla oldukça zerafetli görünürdünüz eminim..:90::90:

canım bende aynı senın gıbı dusunuyorum nasıl olsa ayakkabı gorunmuyo rahat olsun bence de :81:

çok teşekkür ederim tatlım

1 gün için rahatımdan vazgeçerim :68: gerçi hep geçiyorum ama neyse:1::1:

gelinliğin altında zarif duracağından süpheliyim fakat rahat olcağından kuşkum yok güle güle giy

çok teşekkür ederim canım

Bence çok değişik ve güzelmiş en önemlisi rahat... ayakkabıda en önemlisi bu... güle güle kullan önemli olan düğün boyunca rahat olman tatlımmm

çok teşekkür ederim tatlım

aynen ben de:)) sürekli yüksek topuk giymekten, markete cıkarken sporlarımı giydiğimde bi acaip hissediyorum kendimi..yere düşmüşüm gibi:))

Kusura bakma..Kır düğünü deyince bildiğimiz kır düğünü sanmıştık... toprak üstü düğünü oldugunu anlamamısım..!!

Bak bakalım şu fotografım da bir kır düğününden...Ayağımdakilere dikkat ediyorsun umarım...Ama simdi toprak falan dedin ya anladık aynı koşullar değilmiş..
Beğenmeyen bizlerin, kır düğününün nasıl olduğunu standartlarımızdan dolayı biliyoruz..Düşük kalite bir ortam düşünmemiştim...Eğer öyleyse güle güle giy..

Son düzenleme:
Kusura bakma..Kır düğünü deyince bildiğimiz kır düğünü sanmıştık... toprak üstü düğünü oldugunu anlamamısım..!!

Bak bakalım şu fotografım da bir kır düğününden...Ayağımdakilere dikkat ediyorsun umarım...Ama simdi toprak falan dedin ya anladık aynı koşullar değilmiş..
Beğenmeyen bizlerin, kır düğününün nasıl olduğunu standartlarımızdan dolayı biliyoruz..Düşük kalite bir ortam düşünmemiştim...Eğer öyleyse güle güle giy..

bulundukları yere değer katan kişilerin kendileridir..daha fazla söz bulamıyorum size..bundan sonra benim açtığım konulara hiçbir şekilde yorum yazmanızı istemiyorum..daha fazla seviyenizi düşürmeden konumdan ayrılabilirsinizz..:90:

öncelikle ayakkabılarını güle güle giy ve mutluluklar şimdiden ama madem konu açıp soruyorsun herkes fikrini söyleyecek değil mi?bana gelince bende beğenmedim,yani ben olsam böyle bi ayakkabı tercih etmezdim amaaa sen beğenmişsin ki önemli olan da bu, o nedenle bizimki sadece kendi zevkimize göre fikir beyan etmek....

ayrıca selencim burda kimse sana kırıcı bir söz söylememiş,herkes fikrini söyleyip,sonuna "önemli olan senin beğenmen,güle güle giy" diye eklemiş ki normal olanda bu,ya benim yatak odamla ilgili konumda olduğu gibi sana saldırılıp,hakaret edilseydi ne yapardın?:)

öncelikle ayakkabılarını güle güle giy ve mutluluklar şimdiden ama madem konu açıp soruyorsun herkes fikrini söyleyecek değil mi?bana gelince bende beğenmedim,yani ben olsam böyle bi ayakkabı tercih etmezdim amaaa sen beğenmişsin ki önemli olan da bu, o nedenle bizimki sadece kendi zevkimize göre fikir beyan etmek....

ayrıca selencim burda kimse sana kırıcı bir söz söylememiş,herkes fikrini söyleyip,sonuna "önemli olan senin beğenmen,güle güle giy" diye eklemiş ki normal olanda bu,ya benim yatak odamla ilgili konumda olduğu gibi sana saldırılıp,hakaret edilseydi ne yapardın?:)

illaki beğenilcek değil zaten ben buna kızmıyorum ki..siz beni anlamak istemiyorsunuz yada anlamıyorsunuz..karşı tarafı kırmadan söylenir..ben bunu parayla verseler asla giymem şöyle yapmam fln fln..ne yani illaki aa herkes benim ayakkabımı,gelinliğimi,şuyumu buyumu beğensin demiyorum..ilk önce ilk sayfadan itibaren okursanız anlarsınız ne demek istediğimi..kaliteden bahsediyor..eğer kalite ayakkabıdan veya kıyafetten bahsediyorsak herkesin aldığı kalitelidir..ben burada yorum yapıyorum diğer arkadaşlara..yorum yaparken onları kırmamak için elimden geleni yapıyorum canım şurası şöyle olsaydı sence daha mı hoş olurdu tarzında..ama bu arkadaşlar direk bunu bedava verseler almam fln fln..o arkadaş kaliteden bahsediyor giyimi kalte olsun ama kendi kaliteli değil bu benim düşüncem..ilk önce karşındaki insana iyi davranıcaksın ki kaliten ortaya çıksın..gelmiş bana laf söylüyor..umarım ne demek istediğimi anlamışsındır..

Bana böyle laflar sıralamana gerek yoktu..
1.si ilk yorumumdan itibaren siz demiştim saygımdan..Hatta güzel dıleklerde de bulunmustum..Sizin zevkınız ama bence .... dıye cumleme baslamıstım..
2.si benden önce olumsuz eleştiri yapanlara verdiğiniz tepkiden yola cıkarak sizi kırmadan yorum yazdım.. -ki para verseler giymem demek mecazlıktandır..
3. Kalite olayına gelirsek siz baştan yanlış cevap vermeseydiniz veya bizim konusmalarımıza binaen uygun cevap verseydiniz sorun cıkmazdı..
Sonuçta herkes yaşadıgı ortama gore yazar ve orneklendırır.. Ben de kendi gördüklerimce yorumladım..
Zaten tepkiniz tüm olumsuz elestırı yapanlara..Sadece bana tepkı gosterseydınız hak verırdım..

İyi geceler ve sevgıler dılerım tekrar...

Bana böyle laflar sıralamana gerek yoktu..
1.si ilk yorumumdan itibaren siz demiştim saygımdan..Hatta güzel dıleklerde de bulunmustum..Sizin zevkınız ama bence .... dıye cumleme baslamıstım..
2.si benden önce olumsuz eleştiri yapanlara verdiğiniz tepkiden yola cıkarak sizi kırmadan yorum yazdım.. -ki para verseler giymem demek mecazlıktandır..
3. Kalite olayına gelirsek siz baştan yanlış cevap vermeseydiniz veya bizim konusmalarımıza binaen uygun cevap verseydiniz sorun cıkmazdı..
Sonuçta herkes yaşadıgı ortama gore yazar ve orneklendırır.. Ben de kendi gördüklerimce yorumladım..
Zaten tepkiniz tüm olumsuz elestırı yapanlara..Sadece bana tepkı gosterseydınız hak verırdım..

İyi geceler ve sevgıler dılerım tekrar...

siz taktınız o yüzden de ne dersem diyim yine bildiğinizi okuyacaksınız..ne kadar inatçısınız ve bencilsiniz..ben ne anlatmaya çalışıyorum siz hala olumsuz eleştirilerden bahsediyorsunuz..ilk önce kafanızı toparlayın ve daha sonra tekrar okuyun..o zaman anlarsınız ne demek istediğimi..!!

siz taktınız o yüzden de ne dersem diyim yine bildiğinizi okuyacaksınız..ne kadar inatçısınız ve bencilsiniz..ben ne anlatmaya çalışıyorum siz hala olumsuz eleştirilerden bahsediyorsunuz..ilk önce kafanızı toparlayın ve daha sonra tekrar okuyun..o zaman anlarsınız ne demek istediğimi..!!

Benim kalitesiz oldugumu yorumlamanıza bile tepki göstermedim..Kendimi bildiğim için gocunmadım bile..Çünkü beni tanımıyorsunuz..Kimse kimseyi tanımıyor..Size saygısızlık yaptıgımı düşünmüyorum ama özür dileyecek kadar da asilim..Eğer kırdıysam, gönülden özür dilerim..
Mutluluklar dilerim..

Bu yorumunuzdan dolayı çok şaşırdım inanın..Düşük kalite bir ortam, standartlarımızın yüksek ! olmasından ileri gelen kır düğünleri v.s

Bu şekilde münakaşalarda , kişiler kırıcı olabildiği kadar kırıcı olabilmek için uğraşıyorlar..Fakat sözlerinin nereye gittiğini düşünmeden sarf ettikleri cümleler, kırıcılıktan öte şaşırtıcı oluyor..

Sizi tanımıyorum ama bunu demek istemediğinize emin olmak istedim birden..

Lütfen yüksek ! standartlarımızı bir marifet değil, imkan olarak görelim.. Bu yaşam biçimini oluşturan standartlarımız ! olgunluk ve mütevazilik tarafımızıda biçimlendirmelidir..

Lütfen daha dikkatli ve duyarlı olalım..

................

@selenn siz her ne kadar olumsuz yorumlara açığım desenizde açık değilsiniz.. Kibarlıkla yazanada , kabayla yazanada aynı tepkiyi vermenizden dolayı bunu düşünüyorum.. Ve lütfen yukarıdaki mesajıma cevap yazmayınız.Çünkü araya giren üçüncü şahıs durumuna düşmek istemiyorum.
...

Ayakkabınızda taş olmasaydı rahatlık açısından tercih edilebilirdi.Bende beğenmeyenler arasındayım.. Size bir öneri ; eğer imkanınız olursa şık, yüksek platforumlu topuklu bir ayakkabı almanız, düğünün ilerleyen zamanlarında ise ayaklarınız yorulduğunda bu ayakkabı ile değiştirmenizdir..
En azından damadın ayağına basma faslı bitene kadar .. :66:

Yok imkan yada vakit yoksa boşverin gitsin..Çok mutlu olursunuz inşaallah..

Benim kalitesiz oldugumu yorumlamanıza bile tepki göstermedim..Kendimi bildiğim için gocunmadım bile..Çünkü beni tanımıyorsunuz..Kimse kimseyi tanımıyor..Size saygısızlık yaptıgımı düşünmüyorum ama özür dileyecek kadar da asilim..Eğer kırdıysam, gönülden özür dilerim..
Mutluluklar dilerim..

evet kimse kimseyi tanımıyor o yüzden sözlerimize biraz daha özen gösterip yazmalıyız..özürünüz kabul edilmiştir.iyi geceler..

Bu yorumunuzdan dolayı çok şaşırdım inanın..Düşük kalite bir ortam, standartlarımızın yüksek ! olmasından ileri gelen kır düğünleri v.s

Bu şekilde münakaşalarda , kişiler kırıcı olabildiği kadar kırıcı olabilmek için uğraşıyorlar..Fakat sözlerinin nereye gittiğini düşünmeden sarf ettikleri cümleler, kırıcılıktan öte şaşırtıcı oluyor..

Sizi tanımıyorum ama bunu demek istemediğinize emin olmak istedim birden..

Lütfen yüksek ! standartlarımızı bir marifet değil, imkan olarak görelim.. Bu yaşam biçimini oluşturan standartlarımız ! olgunluk ve mütevazilik tarafımızıda biçimlendirmelidir..

Lütfen daha dikkatli ve duyarlı olalım..

................

@selenn siz her ne kadar olumsuz yorumlara açığım desenizde açık değilsiniz.. Kibarlıkla yazanada , kabayla yazanada aynı tepkiyi vermenizden dolayı bunu düşünüyorum.. Ve lütfen yukarıdaki mesajıma cevap yazmayınız.Çünkü araya giren üçüncü şahıs durumuna düşmek istemiyorum.
...

Ayakkabınızda taş olmasaydı rahatlık açısından tercih edilebilirdi.Bende beğenmeyenler arasındayım.. Size bir öneri ; eğer imkanınız olursa şık, yüksek platforumlu topuklu bir ayakkabı almanız, düğünün ilerleyen zamanlarında ise ayaklarınız yorulduğunda bu ayakkabı ile değiştirmenizdir..
En azından damadın ayağına basma faslı bitene kadar .. :66:

Yok imkan yada vakit yoksa boşverin gitsin..Çok mutlu olursunuz inşaallah..

Beni yanlış anlıyorsunuz ve cıdden sıkıldım..Artık yorum yazmak istemiyorum cevap vermek ıstedım sıze...Lutfen cevap yazıp da uzamasın..Standartları belirleyen imkan değil..!! Kısıtlı koşullarda zar zor yıllarca okumak..Yüksek lisanslar yapmak, doktoralar yapmak..Dişimi tırnağıma takıp çabalamak ve ve bunların hediyesini simdi alıp, istediğim yerde olmamdır..Başka birşey değil..

Bunu övünmek olarak sandınız ama Mevlana'nın benimsediğim şu sözünü yazayım ve umarım mutevazı oldugumu anlarsınız..

''Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter,malına güvenme bir kıvılcım yeter. Rabbine güven "O" herşeye yeter.'' [Mevlana]

Sevgiler

Beni yanlış anlıyorsunuz ve cıdden sıkıldım..Artık yorum yazmak istemiyorum cevap vermek ıstedım sıze...Lutfen cevap yazıp da uzamasın..Standartları belirleyen imkan değil..!! Kısıtlı koşullarda zar zor yıllarca okumak..Yüksek lisanslar yapmak, doktoralar yapmak..Dişimi tırnağıma takıp çabalamak ve ve bunların hediyesini simdi alıp, istediğim yerde olmamdır..Başka birşey değil..

Bunu övünmek olarak sandınız ama Mevlana'nın benimsediğim şu sözünü yazayım ve umarım mutevazı oldugumu anlarsınız..

''Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter,malına güvenme bir kıvılcım yeter. Rabbine güven "O" herşeye yeter.'' [Mevlana]

Sevgiler

Amenna.İlk yorumunuzla bunun arasında fark var, sizde taktir edersiniz ki..

İyi sabahlar diliyorum..

Back