• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı buda benim gelin ayakkabım

ben cok begendim cok farkli bi tarz ve bende farkli tarzlar denemeyi cok severim zaten kir dugunu olacagi icin ayakkabi tam ideal bence ..ben dugunumde topuklu almistim ogun olmustum ayakkabilarimdan esime devamli diyordum ki "ne olur ben oturayim daha fazla oynayamicam" oda "olurmu bu bizim dugunumuz oturmak yok" diyip duruyordu :))) gule giyin insallah Allah bi yastikta kocatsin..bunlar zaten gelip gececi seyler onemli olan evliliginizin mutlu ve huzurlu olmasi...

ben cok begendim cok farkli bi tarz ve bende farkli tarzlar denemeyi cok severim zaten kir dugunu olacagi icin ayakkabi tam ideal bence ..ben dugunumde topuklu almistim ogun olmustum ayakkabilarimdan esime devamli diyordum ki "ne olur ben oturayim daha fazla oynayamicam" oda "olurmu bu bizim dugunumuz oturmak yok" diyip duruyordu :))) gule giyin insallah Allah bi yastikta kocatsin..bunlar zaten gelip gececi seyler onemli olan evliliginizin mutlu ve huzurlu olmasi...

çok teşekkür ederim tatlım.bu kadar üstüme gelmeleri beni şaşırttı..tekrar teşekkür ederim..:38:

kaba oluşuna hak veriyorum..fakat bu tarz ve zevk meselesi,kır düğününde çimlerde dolaşacağını düşündüüğümde dolgu topukların rahat olacağını düşünüyorum ama tabi gelin adayımızın beğenmesidir önemli olan o beğeniyor ve içine siniyorsa problem yoktur..mutluluklar canım..

nasıl olsa görünmüyor bari rahat olsun mantığı :1: bir ömür boyu mutluluklar çok güzel bir gelin olacağına eminim :71:

istersede görünsün önemli olan rahat olmam tatlım..çok teşekkür ederim..amin hepimiz için:38:

beendim:)güle güle giy cnm..

çok teşekkür ederim tatlım :38:

baya kısa boylusunuz herhalde ama böyle dolgu topuk kır düğünü için daha güzel bişey bulabilirdiniz ben hiç beğenmedim kaba buldum..

boyum 160 ayakkabımın topuğu 11 cm ..bence kısa değilim mankenlikte yapmayacağım için boyum hakkında sorunda olmucak :1: kavaktada boy ama meyvesi yok:1: çok teşekkür ederim cnm:38:

kaba oluşuna hak veriyorum..fakat bu tarz ve zevk meselesi,kır düğününde çimlerde dolaşacağını düşündüüğümde dolgu topukların rahat olacağını düşünüyorum ama tabi gelin adayımızın beğenmesidir önemli olan o beğeniyor ve içine siniyorsa problem yoktur..mutluluklar canım..

önemli olan benim beğenmem ve düğünümde rahat olmam,ayaklarımın ağırmaması..kesinlikle katılıyorum kır düğünü için çok ideal gelin ayakkabısı almayı düşündüm düşünmedim değil ama bir daha giyemicem..ama bu dolgu topuklu ayakkabımı herzaman giyicem..çok teşekkür ederim tatlım:38:

Back