şimdiki aklım olsa converse giyerdim
ne can derdidir ya
ama 10 sene önce öyleydi tabi hep topuk
bak şimdi millet neler giyor
helal olsun valla
rahat bi tipsin anlaşılan.sana uygun olacağını düşünüyorum
kır düğünü için hem topuk hem rahatlık birarada
zaten ne kadar görüncekki o da ayrı konu kasmaya gerek yok
hayırlı olsun
bu topiği neden actın herkes kötüde olsa beğensin diyemi yoksa herkes özgürce fikirlerini söylesin diyemi sen zaten almışsın insanlar beğnse ne olur beğenmese ne olur ozaman topik acma negatif eleştirilere tahammülün yoksa
böyle bir konu actınsa herşeyi duyacaksın canım ayrıca bende beğenmedim ama sen beğendiysen sorun yok canım benim
Siz beğenip almışsınız...Ama burada konu açtıysanız fikirlerimizi de merak ettiğinizden sanırım.Yanlış anlamayın ama ben çok kaba buldum.Hem rahat hem de şık bir sürü ayakkabı var.Mutluluklar. =)
Siz ne yazık ki eleştiriye açık biri değilsiniz.Madem bu yorumları kaldıramayacaksınız ne diye insanların yorum yapabileceği bir konu açıyorsunuz.
´Sizinkini de görürüm´ Valla aldığım şeyleri burada paylaşmıyorum ama paylaşırsam görürsünüz.Beğenmezseniz de sizin zevkiniz der geçerim.Ayrıca biri beğenmedim dedi diye değil gerçekten beğenmediğimden yazdım bu yorumu.Hatta ilk gördüğümde şaka falan sandım. =) Buna rağmen gayet olumlu yorum yapmıştım.Hatta burada kimse kırıcı bir şey yazmamış.Ama ne yazık ki sizinle aynı fikirde olmayan insanları kabul edememişsiniz.
Tekrar mutluluklar.
yorumsuzsa niye yazıyorsun tatlım?hayır anlamıyorum neden benim açtığım topiclere gelinliğimede,ayakkabımıda vs negatif düşüncelerini yazıyorsun ki?önemli olan benim beğenip giyeceğim olmam..negatif yorumları sevmiyorum..şimdi bende senin gibi negatif biri olsam senin açtığın topiclerde giyeceğin gelinliğinden tutta ayakkabılarına kadar gereksiz yorumlar yapardım..neyse buda benim farkım olsun,cahilliğine veriyorum tatlım..
kusura bakma canimda benim yaptigim yorumda bu kadar tepki verecek bisey yoktu, agir bi kelimede etmedim.. ' hmm bilmiyorum yorumsuz' yazdim.. bunu neden negatif olarak algiliyosun ki onu anlamadim? Evet begenip almissin madem elestiri ve yorumlara tahammul edemiyosun neden topic acma gereginde bulundun. Her turlu yorumlara hazirlikli olman gerekmez mi ? Gelinligini begendim olumsuz bisey demedim, fotograf uzaktan oldugu icin etegindeki toplamalar kaba gibi gorunuyor dedim. Ne var bunda anlamadim gercekten. Ben gelinligim hakkinda o kadar olumsuz yorum aldimki etraftan fikir ediniyorum. Bu kadar tepki verecegini bilseydim inan topigine bile girmezdim. Elbette zevkler ve renkler tartisilmaz ama konu acmasini biliyorsan olumlu veya olumsuz elestiri alacaginida bilmen lazim.
En buyuk cahillik suanda pireyi deve yapman ozur dilerim.
farklı cnm:)tarzım deilll dolgu taban ayakkabı sevmiyorumm..ama tasarım olarak güzel yapılmışş:)hayırlı olsun:)
ince topukluyla rahat olamayacağım için aldım..bütün gün ayakkabı ayağımda olucak ayaklarım ağırmasın diye..yinede çok teşekkür ederim tatlım..
iyi yapmışsın cnmm rahatlık daha önemli nasılsa ggörünmüyor:)
bendeee topuklu giydim düğünümde ilk dansımızı yaptıktan sonra babet giydim:)rahat rahat oynamak için:)
alışılmışın dışında gayet şık bence.....
beğendim....güle güle giy canım.....
Bende İstanbulda bunun krem rengini bulsam alırım valla =) Hiç topuklu giyememde =)
cok güzelmiş gerçekten
sen oldukca agresifsin seni takip edicem evlendikten sonrada baya bi konu acarsın sen eminim ben hemde çok alınganlık kırılganlık hepsi mevcut sende her türlü yoruma acık ol canım herkes özgür istediği ifadeyi kullanabilri
Çok ama çok kaba..Gothic hayat felsefesini benimseyen insanlar için bir tasarım gibi..Asla üzerine para verseler giymem..Eleştiri yapanlara kızmıssınız amaa yorum yapmamız ıcın koymussunuz ayakkabıları..bizler de özgürce saygıyı bozmadan yapıyoruz..Önemli olan sizin begenmeniz tabii ..Asla tercıh etmem..Yol yakınken bır kez daha düşünün bence...Sevgiler dilerim herkese
kesinlikle aynı şeyi düşünyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?