• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı buda benim gelin ayakkabım

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.292
En iyi cevaplar
1
16.419
448
40
Bursa
evet arkadaşlar size gelin ayakkabımı paylaşmak istiyorum..

Eklentiler

• $197925_188420067861442_173367066033409_380705_229686_n.jpg
    $197925_188420067861442_173367066033409_380705_229686_n.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Çok beğendimmm!! Hem şık hem de eminim çok rahattır. Ben evleniyor olsam ben de böyle bir şey alırdım sanırım. :)

çok teşekkür ederim canımmm..evet sırf rahat rahat yürüyeyim diye aldım..dediğim gibi kır düğünü olucak inş o yüzden dolgu topuk çok iyi olucaktı..gelinliğimle rengi uymuyor ama bu ayakkabı pek görünmiycek,zaten insanlarda aa selennn böyle ayakkabı giymiş demezler..kır düğünü yapan herkes genelde bu tarz ayakkabılar giyiyorlar

çok ayıp ablaya dil çıkarmak...:63:

ablada kardeşinin ayakkabısına kötü dedi:emir_bebek:

ben beğenmedim dedim... önemli olan senin beğenmen.. ben beğendiğim,içime sinen hiçbirşey için fikir almam... beğendiysen salla gitsin. kimne derse desin.. sen neyi beğeniyorsan o en güzelidir...
:38:

kesinlikle katılıyorum canımm birde şundan dolayı böyle aldım..pek alışık değilim ben topuklu ayakkabılara..ayaklarım ağırınca çıkarırım hani aa düğünüm bu gece ben sabredeyim diyemem..o yüzden rahat rahat yürümek için böyle bişey alma gereği duydum..birde takı merasiminde biz eşimle gezicez hani öyle ayakta beklemiycez..onuda göz önünde bulundurdum tatlım..:38:

hmm bilmem yorumsuz diyorum...... :)))

yorumsuzsa niye yazıyorsun tatlım?hayır anlamıyorum neden benim açtığım topiclere gelinliğimede,ayakkabımıda vs negatif düşüncelerini yazıyorsun ki?önemli olan benim beğenip giyeceğim olmam..negatif yorumları sevmiyorum..şimdi bende senin gibi negatif biri olsam senin açtığın topiclerde giyeceğin gelinliğinden tutta ayakkabılarına kadar gereksiz yorumlar yapardım..neyse buda benim farkım olsun,cahilliğine veriyorum tatlım..

şimdiki aklım olsa converse giyerdim
ne can derdidir ya
ama 10 sene önce öyleydi tabi hep topuk
bak şimdi millet neler giyor
helal olsun valla
rahat bi tipsin anlaşılan.sana uygun olacağını düşünüyorum
kır düğünü için hem topuk hem rahatlık birarada
zaten ne kadar görüncekki o da ayrı konu kasmaya gerek yok
hayırlı olsun

yorumsuzsa niye yazıyorsun tatlım?hayır anlamıyorum neden benim açtığım topiclere gelinliğimede,ayakkabımıda vs negatif düşüncelerini yazıyorsun ki?önemli olan benim beğenip giyeceğim olmam..negatif yorumları sevmiyorum..şimdi bende senin gibi negatif biri olsam senin açtığın topiclerde giyeceğin gelinliğinden tutta ayakkabılarına kadar gereksiz yorumlar yapardım..neyse buda benim farkım olsun,cahilliğine veriyorum tatlım..

bu topiği neden actın herkes kötüde olsa beğensin diyemi yoksa herkes özgürce fikirlerini söylesin diyemi sen zaten almışsın insanlar beğnse ne olur beğenmese ne olur ozaman topik acma negatif eleştirilere tahammülün yoksa
böyle bir konu actınsa herşeyi duyacaksın canım ayrıca bende beğenmedim ama sen beğendiysen sorun yok canım benim

Siz beğenip almışsınız...Ama burada konu açtıysanız fikirlerimizi de merak ettiğinizden sanırım.Yanlış anlamayın ama ben çok kaba buldum.Hem rahat hem de şık bir sürü ayakkabı var.Mutluluklar. =)​

Back