- 20 Eylül 2015
- 33
- 18
- 40
-
- Konu Sahibi Evkusuhaticesarica58
Canim toz değilde parmak izi belli ediyor ama temizliği kolay kusura bakma canım cevabım geç oldu ama uzun süredir bu siteye giremiyordumGüle güle oturda birşey soracaktım mutfal dolabın siyah , siyah olunca kullanışlı mı ?
Yoksa tozu gösterir mi
Teşekkürler canım bizimbutcemize göre konuşurlar benim salonu bize göre biraz pahalıya kaçtı ev borcu oduyoruzdasalonunu cok begendim, öyle tarz yada pahali mobilyalara bakmam, sadece enerjisi onemli benim icin. gule gule oturun saglikla, yatak odanida beyaza boyamayi dene bir surede oyle kullanirsin.bu tur modellerde beyaz cok hos duruyor.boyamasida cok zevkli :)
aaa yanlis anlama mobilyalarin belli pahali bisey, pahali olduguna bakmiyorum enerjisi guzel onu demek istedim :)Teşekkürler canım bizimbutcemize göre konuşurlar benim salonu bize göre biraz pahalıya kaçtı ev borcu oduyoruzda
Tamam canım Teşekkürleraaa yanlis anlama mobilyalarin belli pahali bisey, pahali olduguna bakmiyorum enerjisi guzel onu demek istedim :)
Tatlım 2 erkek 1 kız çocuğum var oyüzden renkler öyle çocuk odası nin halisini değiştirdim mutfagada salondaki haliyi geçirdimAyrica ilk resimdeki o yatagin uzerinde tahta cervecesi acilen kaldirilmali.
Notlar icin konmus galiba. Ama onun yerine beyaz okul tahtasida alinabilir eger lazimsa. Miknatizlarla yapistirilir notlar.
Canim profilindeki 58 ne Mana yoksa sendemi sivaslisin
Tatlım 2 erkek 1 kız çocuğum var oyüzden renkler öyle çocuk odası nin halisini değiştirdim mutfagada salondaki haliyi geçirdim
Sivas Hafik zara yada çok yakınız peki sen neresindenO zmn galiba sorun ortadan kalkti. Gercekten zevkin var ev doseme konusunda. Cok begendim evini. Hemserim bayaa zevkli, gurur duydum hemsomla
Sivas Hafik zara yada çok yakınız peki sen neresinden
Sivas yildizeli ilcesine nufusluyum ben, kumbet koyunde kaliyoduk. Uzak yakin bilgim yok pek, yakinmi oluyor?[/QUOTEya bende çok bilmem istanbulda doğup buyudugum için ama yaz tatillerinde gitmeyi çok seviyorum
Bende co
Istanbuldan sivasami gidiyosun yaz tatillerinde? Bende severim sivasi ama bilemedim. Bu sene istanbulu gorme imkanim oldu 10 gun boyunca gezdik tozduk. Sivasta alisveris imkani sifir dedim istanbulu gorunce. Ama yinede tabi sivasta aksu pasabahce felan guzel aile alanlari.
Tam aksunun carsidan taraftaki girisinde oturuyoruz biz zaten. Hergun
Ben aslında Sivas'ın merkezine değil yaylamiz var oraya gidiyorum çamlarin arasında çok güzel