Buda benim evimmm:))

Kızlar sizce evim nasıl ???

• Evet

OY: 36 87,8%
  • Hayir

OY: 5 12,2%

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
salonunu cok begendim, öyle tarz yada pahali mobilyalara bakmam, sadece enerjisi onemli benim icin. gule gule oturun saglikla, yatak odanida beyaza boyamayi dene bir surede oyle kullanirsin.bu tur modellerde beyaz cok hos duruyor.boyamasida cok zevkli :)

Teşekkürler canım bizimbutcemize göre konuşurlar benim salonu bize göre biraz pahalıya kaçtı ev borcu oduyoruzda

Cocuk odasindaki halilar hic olmamis.
Bide ayrica iki cocugunuz var galiba yanlis gormediysem.
Perdelere baktigimda galiba biri kiz dedim, ama tabi bunu yataklardan cikaramadim.
Zira yataklar erkek odasini andiriyor, yada bana oyle geldi. Bi ara cars ve spiderman yataklarida kirmiziydi onu animsatti.
Yani bende halilar gitmeli kesinlikle ve kiz odasiysa kiz cocuk esyalari erkek cocuguysa erkek tarzi seyler konmali odaya.

Diger nokta mutfaginiz. O haliniz cok kucuk kalmis denilmis bu zaten. Tavsiye olarakta tek renk kirmizi bi hali almanizi oneririm. Mutfaktaki fayanslar siyah beyaz grili, bunun yanina desenli bi hali cok kotu durur.
Kirmizi yerine sarida olabilir, uyar bence sizin mutfaga otur odasinin kombininden oturu.

Tabi yatak odaniza ozen gosterilmedigi belli, belirtmissinz zaten.

Ayrica ilk resimdeki o yatagin uzerinde tahta cervecesi acilen kaldirilmali.
Notlar icin konmus galiba. Ama onun yerine beyaz okul tahtasida alinabilir eger lazimsa. Miknatizlarla yapistirilir notlar.

Ayrica ilk resimdeki o yatagin uzerinde tahta cervecesi acilen kaldirilmali.
Notlar icin konmus galiba. Ama onun yerine beyaz okul tahtasida alinabilir eger lazimsa. Miknatizlarla yapistirilir notlar.
Tatlım 2 erkek 1 kız çocuğum var oyüzden renkler öyle çocuk odası nin halisini değiştirdim mutfagada salondaki haliyi geçirdim

Istanbuldan sivasami gidiyosun yaz tatillerinde? Bende severim sivasi ama bilemedim. Bu sene istanbulu gorme imkanim oldu 10 gun boyunca gezdik tozduk. Sivasta alisveris imkani sifir dedim istanbulu gorunce. Ama yinede tabi sivasta aksu pasabahce felan guzel aile alanlari.
Tam aksunun carsidan taraftaki girisinde oturuyoruz biz zaten. Hergun ordaydik.

Yanlış yeremi yazdım neyaptim pekde anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…