Buda benim evimmm:))

Kızlar sizce evim nasıl ???

• Evet

OY: 36 87,8%
  • Hayir

OY: 5 12,2%

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
Yatak odasının halı ve perdesini değiştirin bence. Oda takımınız yeni gibi yazık olur değiştirmek için yapabiliyiorsanız beyaz eskitme rengi ne boyatın yada sadece kapakları değiştirin..güzel günlerde oturun.

Evet kızlar başka yorum yokmu merakla bekliyorum fikirlerinizi

Halılarınız hariç eviniz güzel görünüyor.Salon renkleriniz değişik ve hoş olmuş.
Salon koltukları gri,halı ise mavi görünüyor.Belki benim ekranda öyledir.Halınız daha açık mesela tv ünitesindeki griden düz renk olsaydı daha iyi olabilirdi.
Mutfak halısı çok küçük,paspas gibi duruyor.Biraz daha büyük ama tüm zemini kaplamayan modern bir halı daha çok yakışır.
Yatakodasının halısı üzgünüm ama çok kötü durmuş.Aile hediyesidir,kıramadınız diye düşündüm.Halıyı daha içaçıcı seçerseniz oda hafifler.Tabii bir de yatakörtüsü değişse iyi olur.Odanın şeklini değiştirmek için belki tuvalet masasından vazgeçebilirsiniz.

Yatak ve çocuk odasının halıları , yatak odası takımın değişmeli bence..Mutfak halımı alıcam demişsin zaten :) Oturma odası renklerin uyumu duvarlar çok güzel güle güle oturun

eviniz çok güzel güle güle oturun inşallah. ben çocuk odasına bayıldım ben de kızıma böyle bir yatak istiyorum siz nereden aldınız acaba yoksa özel mi yaptırdınız?

mutfakta kesinlikle halı olmalı... halı olmaması çok göze batıyor..
yatak odasının dolapları falan çok kaliteli aslında.. şimdiiki mobilyalar hep sunta, sadece renk olarak cezbedyor ve alıyoruz ama bi halta yaramıyor.. sizinki gayet sağlam ahşap belli.. sizin yerinizde olsam dolapları beyaza boyatırdım... yenisini almazdım.. hem ekonomik hemde kalitesine yazık etmemiş olursunuz...
bunlar dışında gayet güzel eviniz var güle güle oturun :)

çocuk odasının uyumunu sevmedım
kırmızı , süngerlı duvar desenlerı mavı nevresımler cok agır kacmıs odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…