buda benim evim kızlar

Ben tavanda ki mavi ışığı çok sevdim..Her zaman yanması biraz göz yorucu olabilir ama arada sırada çok hoş olur bence,değişik geldi. =)
En çok mutfağınızı beğendim diyebilirim.Dolaplar sade ve çok şık...Göz yormuyor,hatta son derece sakin çok güzel. =)

İyi günlerde,huzurla oturun. :nazar:

evet canım çok güzel duruyor zaten devamlı yakmıyorum bazen oturma odasında çekyata uzanıp film seyredeceğimiz zaman sadece mavi ışığı yakıyoruz.loş ortam oluyor teşekür ederim yorumların için.

peki kızlar sizce oturma odasındki koltuklarla perdeleri nasıl konbinleyebilirim.benim düşüncem koltuklardaki kırlentlere siyah yüz almak.siz neler önerirsiniz.

evın çok guzelmış cnm nerde oturuyorsun bu arada bende evımın resımlerını koymuştum gördunmu bılmıyorum ama yemek takımımız aynı:)) nerde oturuyorsun cnm

Mutfağınız,holde ki halılarınız ,vestiyer, tablonuz,puf çok hoşuma gitti.Güle güle oturun.:nazar::nazar:

Son düzenleme:
evet canım çok güzel duruyor zaten devamlı yakmıyorum bazen oturma odasında çekyata uzanıp film seyredeceğimiz zaman sadece mavi ışığı yakıyoruz.loş ortam oluyor teşekür ederim yorumların için.

İlk gördüğümde ben de böyle anlar için düşünmüştüm.Arada dans falan. :1: Rica ederim ne demek. =)​

salon perdeleriniz çok hoş hol halılarınız da öyle mutfak dolaplarınız da güzel. ama tavandaki o mavi ışığı hiç beğenmedim düğün salonu havası vermiş evi resmen bir süre sonra ciddi derecede göz yoracak bir renk. ev sıcaklığından soyutlamış salonu o ışık. bir de oturma odasının perdeleri çk boğukk... pembe mobilyaya siyah hiç olmamış fikrimce belki sadece katlamalı eprde olsaydı bi nebze de bir de o iç boğan fonları var bnce onları çıakrsan daha ferah durcağından eminmm :) ama salon tülün muhteşemm

evet canım haklısın oturma odasıyla perde pek uymadı ama artık o renk perdem vardı sıkıldım açıkcası faklı olsun dedim siyah yaptırdım.ve siyahla kombine edeceğim bir şekilde kırlentleri siyah yapacağım belki halı olabilir yani bir şekilde birşeyler yapacağım. teşekür ederim yorumun için.

EVİN MİS GİBİ ÇOK GÜZEL ÇOK SADE FERAH ÖZELLİKLE HALI VE PERDELERİN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE SAĞLICAKLA AĞIZ TADIYLA OTUR İÇİNDE CANIM :nazar::nazar:

Back
X