buda benim evim kızlar

herşey çok güzel ablacım..
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş...:nazar:

Son düzenleme:
evin çok güzelmiş, zevkli döşenmiş.
benim evimde şubatta bitecek işallah bende zevkime göre döşeyeceğim. resimleri koyarım
güle güle otur

eviniz hoş güle güle oturun.oturma odanızdafi fonlar ip perdemi?kullanışlımı bende düşünüyorumda.

eviniz hoş güle güle oturun.oturma odanızdafi fonlar ip perdemi?kullanışlımı bende düşünüyorumda.

evet canım ip perde.ama daha yıkamadım hiç çok kolay diyorlar bir kaç yerden düğüm bağlıyormuşun birde halkalarıda toplu olarak ten çoraba geçiriyormuşun at makinaya diyorlar ama sade tül olarakta kullanan arkadaşlarım var çok güzel duruyor.

canım oncelıkle gule otur evınde evını cok begendım sıcacık tertıplı temız bı yuva sadece tavandakı o spotları begenmedım kı oda evın ıkı odasında da mevut sanırım kı sızın zevkınıze kalmıs bıseydır ben sadece mavılığınden hoslanmadım bırde perdelerın arasından uzanan o puskul cok gozume battı ama perdlerınızı begendım genel olarak evın mutfak banyo odalar çok guzel Rabbım yuvanızdan huzuru sağlığı mutluluğu askı eksık etmesın:16:

eviniz çok güzel. evinizde sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu, mutluluk dolu günler geçirmenizi dilerim.:nazar:

Back
X