• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim diyet gunlugum

Prensesimin Annesiyim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
3.095
8.618
88
Merhaba arkadaslar size biraz kendimden bahsetmek istiyorum 30 yasindayim 16 aylik bir melegim var ne yazik ki 85 kiloyum zaten hep kilolu biriydim hamilelik dogum sut donemi derken 85 de kaldim 90 belki 93 kiloyla filan doguma girdim 16 aydirda 85 de takili kaldim ama dun gece verdigim kararla diyete daha dogrusu saglikli yasama adim atmaya karar verdim cok istekliyim sizlerinde destegiyle ve bana arkadaslik etmek isteyenlerle bu yola devam etmek istiyorum daha once diyetisyene gidip 15 kilo kadar vermistim onceki bilgilerimle belkide sizlerden ogreneceklerimle basliyorum benimde sizlere katkim olacagini dusunuyorum varmisiniz birlikte ilerlemeye gunluk menulerimi paylasacagim ve her hafta kilo bildirimi yapacagim bugunun menusuyle baslayayim yarin misafirim var bu yuzden bugun cok duzenli ilerleyemedim telastan dolayi dk 1 gol 1 durumu oldu ama onceki gunlere gore bence cok iyiydim
Menum
Sabah :2.5 dlm ekmek, 1dlm peynir 5 zeytin, 1 yumurta haslama, domates
Ara1: 1 fincan turk kahvesi, yarim muz
Ara2: 1 elma yarim portakal, 1 cay bardagi sut
Aksam: 1 tavuk but izgara, 3 yk pilav, yarim kepce mercimek corbasi, 1 bardak ayran, salata
Son aramda elma ve sut
Kahvaltiyi gec yaptigim icin ogle yemegi yok

Back
X