Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım çok güzeller...![]()
Güle güle kullan çeyizinii .. Çok güzeller.. O yemek odası takımı çok şıkk ben beğendimm..
![]()
güle güle kullan çeyizlerini..
bu arada tefalin 550 tl ye 3 tencere ve 4 tavadan oluşan seti var..
Güle güle kullan çeyizini, çok beğendim:)
hepsi çok güzel :) masa örtün ayrı bir güzel :)) iyi günlerde kullan :)
güzel günlerde kullan canımm.. her biri ayrı güzel .. tupperlarından bendede var :)
devamını bekliyorumm :) özellikle elektrik süpürgesi konusunda maraton düşünmeye başlıcam sonunda bende :)
Güle güle kulan canm termosuna bayıldım ne cici şeymiş o öyle kırmızı kırmızı :):)neyse bende çeyiz listeme eklim görmüşken![]()
güle güle güzel günlerde kullan bencedee çoook ama çook güzelmş bende bakiim kırmızı benmde kahvaltı takımıma uymıcak ama çok beğendmteşekkür ederim çok şirin gerçekten mediamarktten almıştım 50 tl idi. tantitonide indirimli hali bile 70ti 1lt lik tam iki kişilk.
kahvaltı takımıma uymadı ama idare edicem:))
aaa negüzelmiş tatlım ütümüz tupperwarelerimiz tefal blendr setimiz aynıı bende ufaktan alıyordum hep ama buara iyice belirsizlikler canımı sıktı oyüzden almıyorum hiçbişey![]()
güle güle güzel günlerde kullan bencedee çoook ama çook güzelmş bende bakiim kırmızı benmde kahvaltı takımıma uymıcak ama çok beğendm![]()
güle güle kullan çok güzeller :)
Aaaa ne güzel gerçekten ütüyü alarak iyi ettik mi bilmiyorum herkes philips azur al diyordu. benim haberim olmadan annem almış:S
daha deneyemedim. sen açıp denedin mi güsel mi?
Ne gibi belirsizlikler sıktı canını
çeyiz al moralin düzelir heheheh:)
ben en ufak bi mutsuzlukta küçük bir havluyla kendimi toparlayabiliyorum:))
Sen de al:)
benimde pembe kırmızı mırmızı renganrek olur artık :))
teşekkür ederim. iyice kafayı çeyizle bozdum hergün yeni bir şey almak istiyorum durduramıyorum kendimi:))