buda benim çeyizim

merhaba bişey sormak istedim Romance kahvaltı takımını inceledinmi?
ben yemek tk.& kahvaltı tk. ikisindende 2 set alıp 12 kişiliğe tamamladım birer takımı geldi
en üsttekilere bakıp kutu bozulmasın diye kaldırdım sitede gördüğüm yorumlardan kafam karıştı porselende lekeler vs.
sonra bide ablam resimdekilerden daha soluk deyip duruyoo :(
en kısa zamanda kutuları ortaya çıkarıp tek tek bakayım diyorum
diğer takımları Mayısta teslim edecekler yada onlar gelince tamamına bakarım diyorum :(

:nazar:
bu arada sevdiğinle & sevdiklerinle çook güzel sofraların olsunnn :56: afiyet olsunnnn

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım:)
ben alırken koliyi açıp inceledimdemlikte siyah minik leke vardı diğer takımlı alıcaktım onunda bir yerinde birşey vardı ama çok minikti çok ta önemsemedim aldım çünkü çok güzel duruyorlarrrrr:)):46:
ben de iki set almayı düşünüyordum ama çok olur dedim 2 demlik yumurtalıklar zaten kullanılmıyor falan filan.
sen iyi yapmışsın güzel günlerde kullan inşallah boşwerr çok düşünme görüşü güzel bizi mutlu ediyr çok incelemeyelim:))
soluk değil bide bunların renkleri pastel tonlarında ben çok seviyorum onlara baktıkça içim açılıyor.
düz beyaz ipek koton bir örtü de aldımmı mükemmel kahvaltılar beni bekliyor demektir hiihihii:56:

öncelike maşallah diyelim:) canım çok güzel olmuş güle güle kullan:) bu arada home sweet yatak örtünü kaça aldın?:9:

alalı 7 ay falan oluyor canım star city alışveriş merkezinde kampanya vardı %20 indirim vardı sadece yatak örtülerinde 500tl ye aldım sanırım aynı desenden runner peçetelik ve runner da aldım oda takımı olarakta kullanabilirm çok amaçlı oldular hihihiih:16:

Son düzenleme:
güle güle kullan canım:) home sweet benimde en çok beğendiğim markalardan biri indirim varmış ama hep renkli yatak örtülerinde nevresimlerde var bakalım yaza doğru belki düşer fiyatlarda bizde nasipleniriz:9:

veeeeeeeee markafoniden kendime aldığım yeni çeyizliğim yumurta kırma derdine son:)) 11tl civarında aldım süper birşey ellerim ve tezgah kirlenmeden kırabilicem:)):46:

Eklentiler

• $ez-cracker.webp
    $ez-cracker.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 61
veeeeeeeee markafoniden kendime aldığım yeni çeyizliğim yumurta kırma derdine son:)) 11tl civarında aldım süper birşey ellerim ve tezgah kirlenmeden kırabilicem:)):46:

çok hoşsun yaa bunun içindemi alet icat etmişler süpermişşş:9:

güle güle kullan canım:) home sweet benimde en çok beğendiğim markalardan biri indirim varmış ama hep renkli yatak örtülerinde nevresimlerde var bakalım yaza doğru belki düşer fiyatlarda bizde nasipleniriz:9:

inşallah düşer tatlım. ben elit battaniyesinden de almak istiyorum.
şimdi güya kampanyada ama nevresim takımı ve battaniyesi 650 falandı sanırım sırf battaniye 450 civarı %50 indirime lazım alabilmem için ama yine de çok pahalı ve o kadar gerek var bı bilmiyorum.
linens 1 martta battaniyeleri indirime sokacakmış büyük ihtimalle ordan düz ekru rengi olan battaniyeyi alırım 145 tl idi acaba ne kadar düşer fiyatı heyecanla bekliyorum::15:

çok hoşsun yaa bunun içindemi alet icat etmişler süpermişşş:9:

hehehehehe evet ya uzun zamandır yabancı internet sitelerine bakıyordum türkiyede yok sanıyordum eminönünde sormuştum yoktu görünce çok sevindim bir anneme bir kendime aldım gelsin de deniyeyim 3 martta falan gelicekmiş kargoyla deneyinde paylaşırım nasıl olduğunu:34:

Back
X