- Konu Sahibi hurremland
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.. hepsi çok hoşlar
Amınnnn kızlar cumlemızın ınsallahhh..gercekten guzel telaslargüzel telaşlar bunlar,iyi günlerde kullan canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.. hepsi çok hoşlar
Amınnnn kızlar cumlemızın ınsallahhh..gercekten guzel telaslargüzel telaşlar bunlar,iyi günlerde kullan canım.
amın canımm ınsallahh..Hayırlı olsun Allahım tamamlamayıda nasip etsin mutlulukla kullanın çok ciciler :)
canım ben çeyiz eşyaları satan bi züccaciyeciden aldım geniş bi mağazaydı nevresımden battanıyeye tencereye baharatlık takımına her şey vardı..o tarz yerlerde bulabılırsın canım,internette de satışı vardır mutlakaAşk'la kullan canım
Damlanında almış olduğu o salata kasesi ve kesme tahtası gibi olan şeyi nerden aldınız acaba?
teşkrler canmhepsi hayırlı ve uğurlu olsun canım mutlulukla kullanırsın inşallah
cam sürahi bardak takımına bayıldım çok hoşuma gitti![]()
canım ayyyynen:)) bişi almadan duramıyorum her çıktıgımda bır ıkı bir şey alıyorum mutlaka ıvır zıvır, yalnız ben iç çamaşırı ve pijama takımlarını kafaya koydum bugun yarın tamamlarım onları da rahat duramam sımdı almadan:)))Bir taraftan "Yaşasın alışveriş!" diye çığlık atmak istiyorum, bir taraftan da kendimi tutmaya çalışıyorum. Bugün yine ıvır zıvır aldım. Ama şimdi senin iç çamaşırı, pijama gibi şeylerden bahsettiğini görünce onları da almaya başlasam mı diye düşündüm.. Resmen çeyiz bağımlısı oldum :))