• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda Benım Çeyiz Topiğim Eksik Kalır mıyım :))

güle güle kullan canım çeyizlerini hepside çok değerli çok güzel:16:

Aşk'la kullan canım:69:
Damlanında almış olduğu o salata kasesi ve kesme tahtası gibi olan şeyi nerden aldınız acaba?

hepsi hayırlı ve uğurlu olsun canım mutlulukla kullanırsın inşallah :16:
cam sürahi bardak takımına bayıldım çok hoşuma gitti :34:

Aşk'la kullan canım:69:
Damlanında almış olduğu o salata kasesi ve kesme tahtası gibi olan şeyi nerden aldınız acaba?
canım ben çeyiz eşyaları satan bi züccaciyeciden aldım geniş bi mağazaydı nevresımden battanıyeye tencereye baharatlık takımına her şey vardı..o tarz yerlerde bulabılırsın canım,internette de satışı vardır mutlaka

hepsi hayırlı ve uğurlu olsun canım mutlulukla kullanırsın inşallah :16:
cam sürahi bardak takımına bayıldım çok hoşuma gitti :34:
teşkrler canm :16:
yaa onu oyle marketten alıvermıstım gunluk kullanırım dıye tam hatırlamıyorum ama 15 lira mıydı ne:)

kızlar bide bugun bızım burda perşembe pazarı vardı kendıme çeyizlik eşofman takımı aldım iki üst bi alt 35 lira cok guzel, birde tanesı 10 liraya polar pijama altı vardı bır suru cok guzel ıkı tane de ondan aldım, pıjama takımları alıcaktım bırkac tane de ama kalıtelı bişi yoktu sankı pazarda..iç çamaşırı ve pijama takımı için mağazaya gıdıcem:))

Bir taraftan "Yaşasın alışveriş!" diye çığlık atmak istiyorum, bir taraftan da kendimi tutmaya çalışıyorum. Bugün yine ıvır zıvır aldım. Ama şimdi senin iç çamaşırı, pijama gibi şeylerden bahsettiğini görünce onları da almaya başlasam mı diye düşündüm.. Resmen çeyiz bağımlısı oldum :))

Bir taraftan "Yaşasın alışveriş!" diye çığlık atmak istiyorum, bir taraftan da kendimi tutmaya çalışıyorum. Bugün yine ıvır zıvır aldım. Ama şimdi senin iç çamaşırı, pijama gibi şeylerden bahsettiğini görünce onları da almaya başlasam mı diye düşündüm.. Resmen çeyiz bağımlısı oldum :))
canım ayyyynen:)) bişi almadan duramıyorum her çıktıgımda bır ıkı bir şey alıyorum mutlaka ıvır zıvır, yalnız ben iç çamaşırı ve pijama takımlarını kafaya koydum bugun yarın tamamlarım onları da rahat duramam sımdı almadan:)))

Bende bugün çaydanlık ve cezve takımına taktım, bende onları alacağım ama kendimi tutuyorum. Birden çok çamaşır-pijama alma ama, daha güzellerini görürsün. Tabi sana söylüyorum ama bende abartıyorum :)

canım benım caydanlık ve cezve takımım yemek takımımım ıcınde vardı.
ya bende iç giyim hastalıgı var bayılıyorum öyle şeyler almaya pijama olsun gecelık olsun ben doldurucam valla:))
yaa bır ıkı bişi daha ekleyıp duzenleme yapmak ıstıyorum ama olmuyor resım yukleyemıyorum nıye acaba

İnternet hızını kontrol et, belki sorun vardır. İnternetten bir speedtest yap istersen. Ben tencere takımı almadım henüz. Geçen Karaca'ya gittiğimde satıcı 800 TL'lik bir set satmaya çalıştı ama bana çok geldi. Benim çok kapsamlı bir sete ihtiyacım yok zaten, 6 tane seramik tencerem var. Bugün netten baktım, Korkmaz'dan 9 parça çelik tencere seti, sahan seti, çaydanlık, cezve takımı, sahan takımı ve Tefal'den de 4 tava toplam 400 en fazla. Ee bu durumda böyle bir set yapacağım kendime :)
Bu arada iç giyimin bir çeyizin en önemli bölümü bence, akıllıca :))

senemcım 6 tane seramık tenceren varsa karaca çelik tencere setıne gercekten hıc ıhtıyacın yok 9 tane celık tencere var ıcınde gercekten cok fazla, ben senın yerınde olsam bı duduklu ıkı celık ıkı de teflon lıverırdım ayrı ayrı gercı o korkmazınkı de mantıklı

Yaa bende öyle diyorum ama sevgilim ve ben dışındaki herkes çelik ve teflon da almam gerektiği ile ilgili kafamı yiyor. Karaca çok pahalı geldi bana zaten, nesi o kadar para ediyor anlayamadım... Ayrı ayrı 2 çelik tencere alınca da 100 TL gibi bir şey o yüzden set daha mantıklı geldi. Sette 9 parça diyor ama sanırım 4 tanesi kapak...
Sen yükleme işini halledebildin mi?

en olmadı sımdılık bı celık bı teflon al yeter ılerde alırsınız evlenınce eksıklerınızı..
valla ben el süpürgesı almak ıstıyordum ama dusundumde ne gerek var evlendıkten snra kocama aldırıcam valla çeyiz için şart deıl cunku:)
yok canm yaaa yuklenmıyor az once denedım:/ çok ılgınc hıc boyle bı sıkıntı yasamamıstım onceden

Aslında alacağım bir kaç şey kaldı, onları da alınca ıvır zıvır kalacak geriye. Bu arada ben el süpürgesi yerine şu yeni çıkan dik kullanılan süpürgeler var ya onlardan almayı düşünüyorum, onlar aynı zamanda el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor.

Yaa aslında bu ara herkes bana evlilik listesinden bahsediyor. Sen ihtiyacın olanları ya da istediklerini kalem kalem yazıyormuşsun, sonra sosyal ağlara yüklüyormuşsun ya da insanların mail adreslerine gönderiyormuşsun. Arkadaşların ya da tanıdıkların da sana o listeden birini alıp geliyormuş. Tabi böylelikle çeyiz işi bedavaya gelir ama bana çok saçma geldi. Yani millete "Ben şunu istiyorum" demek saçma. Bunu yurtdışında uyguluyorlar ama orada bir gelenek bu..

aslında ewlenene yardım amaclı arkadaslarından bır nevı hedıye seklı bu guzel ama,dedıgın gıbı burda bıraz garıp kacabılır ay hem ben utanırım kımseden bir şey isteyemem

Back
X