- Konu Sahibi hurremland
Güle güle kullan hepsini inşallah 
Ama o gırgırlar hiç güzel değil, toz çıkarıyor onuda belirteyim

Ama o gırgırlar hiç güzel değil, toz çıkarıyor onuda belirteyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerim teşekkür ederım inşallahhhh cumlemızın.bende actım topık valla özendım hoş daha var ama olsunayy canım güle güle kullan İNŞALLAH iyi günler de huzurla kullan RABBİM mutlu mutlu yemekler yapmanı nasip etsin
daha yeni gördüm kız topiğini bu aralar fazla giremiyorum o yüzden görmedim heralde:)
aa aynı mı :)) ne guzel ben de cok begenyorum zaten kare tercıhım canım sende gule gule kullan ınsallah..canım hepsi çok güzel..Allahım güzel günlerde kullanmasını nasip etsin..bu arada yeni farkettim yemek takımımz aynı:)zevklerimiz aynıymış..
şekerim teşekkür ederım inşallahhhh cumlemızın.bende actım topık valla özendım hoş daha var ama olsun
aa aynı mı :)) ne guzel ben de cok begenyorum zaten kare tercıhım canım sende gule gule kullan ınsallah..
saol canım 9 tane tencere.tencerelerden 3ünü anneme postaladım belkı daha da cok verırım cunku teflon ve seramık tencere de alıcam ..dolaplara sıgmıcak yoksa:))canım çok güzeller hayırlı olsun :)
çatal kaşık bıçağın desenini çok beğendim
mavi banyo takımlarını da çok beğendim
ne kadar çok tenceren var senin öyle![]()