• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda Benım Çeyiz Topiğim Eksik Kalır mıyım :))

ayy canım güle güle kullan İNŞALLAH iyi günler de huzurla kullan RABBİM mutlu mutlu yemekler yapmanı nasip etsin
daha yeni gördüm kız topiğini bu aralar fazla giremiyorum o yüzden görmedim heralde:)

canım hepsi çok güzel..Allahım güzel günlerde kullanmasını nasip etsin..bu arada yeni farkettim yemek takımımz aynı:)zevklerimiz aynıymış..

ayy canım güle güle kullan İNŞALLAH iyi günler de huzurla kullan RABBİM mutlu mutlu yemekler yapmanı nasip etsin
daha yeni gördüm kız topiğini bu aralar fazla giremiyorum o yüzden görmedim heralde:)
şekerim teşekkür ederım inşallahhhh cumlemızın.bende actım topık valla özendım hoş daha var ama olsun:1:

canım hepsi çok güzel..Allahım güzel günlerde kullanmasını nasip etsin..bu arada yeni farkettim yemek takımımz aynı:)zevklerimiz aynıymış..
aa aynı mı :)) ne guzel ben de cok begenyorum zaten kare tercıhım canım sende gule gule kullan ınsallah..

şekerim teşekkür ederım inşallahhhh cumlemızın.bende actım topık valla özendım hoş daha var ama olsun:1:

aa aynı mı :)) ne guzel ben de cok begenyorum zaten kare tercıhım canım sende gule gule kullan ınsallah..

çok sağol sende canım :) bende kare takımları çok beğeniyorum :)

canım çok güzeller hayırlı olsun :)

çatal kaşık bıçağın desenini çok beğendim

mavi banyo takımlarını da çok beğendim

ne kadar çok tenceren var senin öyle :27:

canım çok güzeller hayırlı olsun :)

çatal kaşık bıçağın desenini çok beğendim

mavi banyo takımlarını da çok beğendim

ne kadar çok tenceren var senin öyle :27:
saol canım 9 tane tencere.tencerelerden 3ünü anneme postaladım belkı daha da cok verırım cunku teflon ve seramık tencere de alıcam ..dolaplara sıgmıcak yoksa:))

Back
X