Buda Benım Çeyiz Topiğim Eksik Kalır mıyım :))

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Selam arkadaşlar!!! İşte bunlarda benım çeyizlerim....:1: Henüz erken ve eksikler çok ama bende özendım açtım valla topiği:1:

$Banyo-Seti-5-Parca-Akrilik-Mavi__54354599_0.webp$Fotoğraf1512.webp
:nazar:nazar boncuklu klozet takımı istediğim için banyo setini mavi seçtim kızlar ..

$71039599.webp
bornoz takımımız çok beğenerek aldım:21:

$kiremit-siyah-gri-beyaz-labirent-çizgili-taç-nevresim-takım-modeli-550x446.webp
birkaç nevresim takımım daha var bunu koydum sadece birde battanıyem var aynı bu şekilde geometrik desen..
$elart_krem_cif_kisilik_yatak_ortusu.webp
kızlar bu krem yatak ortusunden değil tam olarak benımkı ama benzıyor nette bulamadım..

Eki Görüntüle 541846 $10dcbac6-614f-4156-aba0-d57d097e22cd.webpEki Görüntüle 541848 $2012catalkasikbicaktakimimodelleri2.webp$38911.webpEki Görüntüle 541853 $c65bd8aa-1a2a-448f-bf41-063e41d0eab3.webp$daybuyday-pasabahce-babylon-ahsap-kapakli-cam-kavanoz--buyuk.webp$FALEZ-PUNTO-DEKORLU-61-PRC-CAM-SETI__46534180_0.webp$Fotoğraf1508.webp$Fotoğraf1510.webp$Fotoğraf1513.webp$karaca-yemek-takimlari-inegol-mobilya-net-1.webp$krc 2.webp$kulplu-tava_275069.webp$paşabahçe-su-takımı-modeli.webp$PEKR211-2.webp$salata_kasesi_1.webp$trend_lila.webp$VESTEL-V-Cook-Serisi-1000-Beyaz-El-Blender-Seti__63341588_0.webp
bunlarda mutfaktan birkaç eşya kahvaltı takımım da var ama nette resmı bulamadım daha resmını koymadıklarımda var ama tabi eksik çooookkk..yenı şeyler aldıkça burda paylaşırım...:21:

Eki Görüntüle 541870
uğur böcekli gırgırım:1:

$images.webp
$287832.webp

şimdilik işte böyleeee:)

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun topiğin standlı salata kasesinden benimde var çok beğenerek aldım
her şeyin çok güzel ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inş :16:

çelik tencerelerini sıgdırabılecekmısın ya cok geldi gözume:) hayırlı olsun
canım 9 tane tencere var bı buyuklerden bı kucuklerden anneme bırakıcam ıkı tane cok fazla gercekten onun yerıne teflon tencere ıstıyorum ıkı tane

canım hayırlı olsun topiğin standlı salata kasesinden benimde var çok beğenerek aldım
her şeyin çok güzel ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inş :16:
amınn canımmm aynen bende cok begendım mantıklı tasarım:))

Hayırlı uğurlu olsun, mutlulukla kullan inşallah... :34:
saol canım benım ınsallahhh

Hepsi çok güzel... Kek fanusundan bende de var, şimdi ona uygun pasta takımı aramaktayım :))
Hepsini güzel günlerde kullan

Hepsi çok güzel... Kek fanusundan bende de var, şimdi ona uygun pasta takımı aramaktayım :))
Hepsini güzel günlerde kullan
canım teşekkürler silikon kek kalıbı benımde ılgımı cektı alıyım dedım bırde benım mutfak genelde lila ve mor tonlarında oldu o yuzden onu da mor aldım.yaa şimdi sosluk yağlık bıçak seti tahta kaşıklar spatulalar felan almam lazım:/

canım hepside çok güzel benimde mutfağımda da mor ağırlıklı olucak:16: güzel mutlu günlerde kullan inş. hepsini

hayırlısı olsun cnm:16: daha erken demişsin ama bir çok şeyini almışsın şimdiden:9: güle güle güzel günlerde kullan inş:16:

canım hayırlı olsun topiğin:12: her parcan cok guzel gule gule kullan inşallah :16::16:

canım teşekkürler silikon kek kalıbı benımde ılgımı cektı alıyım dedım bırde benım mutfak genelde lila ve mor tonlarında oldu o yuzden onu da mor aldım.yaa şimdi sosluk yağlık bıçak seti tahta kaşıklar spatulalar felan almam lazım:/

ayrıca benımde onları almam lasım nerden almayı düşünüosun cancagızım:26::26:

ayrıca benımde onları almam lasım nerden almayı düşünüosun cancagızım:26::26:
canım azonce carrefourdan sosluk - yaglık aldım ama kucuk tabı sofra için ayrıyeten zeytınyagı sıvı yag felan koymak ıcın tupperware almayı dusunuyorum...bıçak seti tahta kaşık felan da züccaciyecilerde olur herhalde.pazarlarda bıle vardır kız:1: kararsızım canım.bide seramık tava ve tencere ıstıyorum su dısı mavı renk olanlar war ya cok guzel şaypada bile vardı,ütü alıcam masa ortusu alıcamtupperware pijama takımı saç kurutma makınesı düşününce eksık cok cıkıyor canım..Allahtan beyaz esya tost makınesı elektrık süpürgesı felan benımkınde var:)

Back
X