• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim boyadıgım masa ve sandalyelerim(önceki simdiki)

AYYY benide heveslendirdiniz:52:Bende yazliğımdaki masa ve sandalyelerimi boyamak istiyorum.:16:

Eski Sandalyeleri Yenileme (DIY) « Cahide & Jibek

canim su siteye bak istersen fikir olur bundan sonrasi icin

internetim henüz baglanmadı suanda komsudan baglanıyorum o yüzden bakamıyorum pek biseye.tesekkürler hepinize beyenmenize cok sevindim.tasınma isim sonunda bitti hala cok eksigim var yavas yavas yapacagım hepsini yaptıkcada burada sizlerle paylasacagım.zigonlarımı falanda boyadım ama üstlerine desenler yapmak istiyordum onlar kaldı hem zaman hemde fırsat bulamadıgım icin hepsini tamamlayıp insallah öyle topluca resimlerini koyacagım.sandalyeler icinde hala minder bakıyorum english homenin outlet magazasına falan gidecegim.buralardakilerde güzel seyler bulamadım.neyse kızlar tekrar tesekkür ederim internetim baglandıktan sonra daha detaylı inceleyecegim herseyi.

bu arada nedense bi kıyaslama olayı oldu birden.ben ipati ile bi yarıs icinde deilim sadece eski esyalarımı yenilemek degerlendirmek istedim.ipatinin bu isi iyi yaptıgını görüncede ondan cesaret alarak yaptım bunu.bu takım 10 senelik hatta daha da fazla olabilir her tarafı dökülüyordu oturma yerleri baska renk sırtları baskaydı resmen. bu hali eski haline göre cok cok güzel oldu.ben sadece parlak olmasını istememisdim.calısan kisi bu boya vernikli cok daha dayanıklıdır ekstra vernikle ugrasmassınız deyince onu aldım isin bu parlaklık kısmını düsünemedim yani.
kısacası eski haline göre cok iyi en önemlisi temiz oldu.

bence çok çok çoookkk güzel omuş. parlak durmasında falan da bi sakınca yok bence. sizin de dediğiniz gibi resimlerden belli. her yeri dökülen sandalyeler resmen başkalaşım geçirmişler. ellerinize sağlık muhteşem olmuş. vee minder runner oolayını da hallederseniz ortaya süper bi görüntü çıkar.:16:

bence çok çok çoookkk güzel omuş. parlak durmasında falan da bi sakınca yok bence. sizin de dediğiniz gibi resimlerden belli. her yeri dökülen sandalyeler resmen başkalaşım geçirmişler. ellerinize sağlık muhteşem olmuş. vee minder runner oolayını da hallederseniz ortaya süper bi görüntü çıkar.:16:

tesekkür ederim :) insallah bi aksilik cıkmassa bu hafta bu islerimide halledicem.

Back
X