Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o baayanin boyadiklari daha ii olmustu sizin ilk kat oldugu için mi boyle oldu acaba sprey boya kulansaydiniz daha ii olmazmiydi
Eki Görüntüle 411227 Eki Görüntüle 411228 Eki Görüntüle 411229 Eki Görüntüle 411230 Eki Görüntüle 411231
gecen hafta ipatiden aldıgım tavsiyelerle bayadır isteyip de boyamaya cesaret edemedigim takımı sonunda bugün boyadım daha dogrusu dün ilk bugünde ikinci katlarını attım.bakalım begenecekmisiniz.
arkadaşlar bu dolaplar falan nasıl boyanıyor inceliklerini boya ismini yazar mısınız ben mutfak dolaplarını boyamak istiyorum zımpara işlemi gerekiyormu cilalı degil
resim ekleme istedim ama ekleyemiyorum dolaplar hani şu klasik kahverengi ve sarı renkli olanlardan
bu arada nedense bi kıyaslama olayı oldu birden.ben ipati ile bi yarıs icinde deilim sadece eski esyalarımı yenilemek degerlendirmek istedim.ipatinin bu isi iyi yaptıgını görüncede ondan cesaret alarak yaptım bunu.bu takım 10 senelik hatta daha da fazla olabilir her tarafı dökülüyordu oturma yerleri baska renk sırtları baskaydı resmen. bu hali eski haline göre cok cok güzel oldu.ben sadece parlak olmasını istememisdim.calısan kisi bu boya vernikli cok daha dayanıklıdır ekstra vernikle ugrasmassınız deyince onu aldım isin bu parlaklık kısmını düsünemedim yani.
kısacası eski haline göre cok iyi en önemlisi temiz oldu.
olurmu canım öyle şey, ayrıca bence gayet iyi olmuş, ama dediğim gibi mutlaka minder yapmalısın, hayal ediyorum çok tatlı olur![]()
saol canım dedigin gibi minder ve ona uyumlu runner yaptırıcam.bi ara fırsatını yakalayıp englishhoma gidebilsem yaptırıcam ama bakalım o fırsatı ne zaman bulucam.onlarında resmini koyucam bi bitsin bakalım :)
bu arada nedense bi kıyaslama olayı oldu birden.ben ipati ile bi yarıs icinde deilim sadece eski esyalarımı yenilemek degerlendirmek istedim.ipatinin bu isi iyi yaptıgını görüncede ondan cesaret alarak yaptım bunu.bu takım 10 senelik hatta daha da fazla olabilir her tarafı dökülüyordu oturma yerleri baska renk sırtları baskaydı resmen. bu hali eski haline göre cok cok güzel oldu.ben sadece parlak olmasını istememisdim.calısan kisi bu boya vernikli cok daha dayanıklıdır ekstra vernikle ugrasmassınız deyince onu aldım isin bu parlaklık kısmını düsünemedim yani.
kısacası eski haline göre cok iyi en önemlisi temiz oldu.
Çok tatlı olmuş iyi ki boyamışsınız :)