amiiin canım bu güzel duyguyu herkeess tatmalııAy bayildimmm Allah tüm isteyen bekar kizlara nasip etsin başta bana
Cook ama cook tesekkur ederiimmÇok ama çok güzel, maşallah
bu arada cooooook güzel olmussun coooook mutlu olursunuz insallah
çok güzelmiş allah mesut etsin
Çok guzel Mutlulukla Keyifle giyin
neden ayıp olsun canım.2600 tlydii ama 2150 tlye sıkı bi pazarlıkla bağladık ama duvağıda dahil tabi fiyaata :)fiyat sorsam ayip olurmu canim
öyle bi adet yok benim bildiğim :) ben bitek annemi ve nişanlımı aldım yanima.çok fazla kişi almadım kararsızlık yaşamamak kafamın daha fazla karışmasını önlemek için :)Çok merak ediyorum, gelinlik seçmeye kimle gidiliyor? Şununla gidilir, kaynana da gelir vs gibi adetler var mıdır?
yoook yaa ben inanmam öyle şeylere ayrıca üzerinde bisrürü tadilat yaptırıuorum son ana kadar göstermiycem zaten :)Düğünden önce görmesi uğursuzluk getirmiyor değil mi :)))
çook tesekkür ederimm :)çok güzel. Allah güle güle giymeyi nsaip etsin. ben çok beğendim.
canımmm nasıl tesekkur etsem bilemedim.beğenmene çook sevindiim:)hepimiz çook güzel gelin olucaz inşallahhben kaçırmışım yaaa tesadüfen gördüm konunu.. bayıldım çok yakışmıışşşş kuyruğu çok hoşşşömür boyu mutlu olun inşallah
çook saol canım güzel dileklerin için rabbim herkese bu güzellikleri yaşatsın inşallahBence çoook güzel bir gelinlik yaa..
Hele arka kısmına bayıldım resmen güle güle giy canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?