• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim alyansım ve tektaşım =)

ay cok hos durmus birde cok uyumlu. gule gule kullan. Peki tektasin pirlanta mi. Baya buyuk duruyor tasida ayip olmazsa alyansin ve tektasin fiyatinida ogrenebilirmiyim :17:

beğenmene sevindim canım yaa t.ederm :71: tektaşım pırlanta değil heralde :26: öle olsaydı bilirdim.. fiyatı hakkında da bilgim yok kayınbabam parasını verirken biz çıkmıştık...alyansımın fiyatı 600 tl canımm baya ağır bi yüzük seçmişim :44: öle işte canım

Son düzenleme:
tektasınız benım beendım modele benzıor. buket tek taslar var. tek parcadan deıl de bırkac parcanın bırlesmesınden oluşuyor ama yıne de pırlanta oluyor. bende ole bı model beenmıstım atasayda 2800 du.
çok güzel görünüyor sizinkide hayırlı olsun :)

beğenmene sevindim canım yaa t.ederm :71: tektaşım pırlanta değil heralde :26: öle olsaydı bilirdim.. fiyatı hakkında da bilgim yok kayınbabam parasını verirken biz çıkmıştık...alyansımın fiyatı 600 tl canımm baya ağır bi yüzük seçmişim :44: öle işte canım

ay cidden alyansin ne kadar pahaliymis bir alyans o kadar tutuyormuymus demek. Ama rabbim omur boyu onu mutlu huzurla tasimayi nasip etsin.

tektasınız benım beendım modele benzıor. buket tek taslar var. tek parcadan deıl de bırkac parcanın bırlesmesınden oluşuyor ama yıne de pırlanta oluyor. bende ole bı model beenmıstım atasayda 2800 du.
çok güzel görünüyor sizinkide hayırlı olsun :)
t.ederim tatlımm..bu marka altınlar daha bi pahalı yahuuu..gerçi pırlantaymış ama bi yüzüğe deymez kanımca
ay cidden alyansin ne kadar pahaliymis bir alyans o kadar tutuyormuymus demek. Ama rabbim omur boyu onu mutlu huzurla tasimayi nasip etsin.

ya bende çok şaşırdım daha ucuzları var canım.bizim kuyumcudan sormuştuk gitmeden 150 ile 800 arası alyanslarımız var dedi..ben tabi saf farkında değilim o heyecanla ağır bi yüzük seçtiğimin ne kdr ağırlık olursa o kdr para :26: nişanlım yüzüklerin bi tanesi 600 tutmuş deyince şaşırdm..siz siz olun eğer çok fazla bütçe ayırmadıysanız alyans için çok ağır bişey seçmeyin :50: mazallah nerdeyse rezil oluyoduk çok tutmaz diye sadece 500 tl götürmüştük yüzükler alınacak diye kuyumcuda yüzükleri yaptırcaktı bize göre ölçülerimizi aldı yüzükleri verirken söleriz fiyatını dedi..sonradan söledilerde rezil olmaktan kurtulduk :9:

Son düzenleme:
Back