buda benim alyansım ve tektaşım =)

bayıldım harikaaa Rabbim ağız tadıyla takmanı nasip etsin inşallah

tektaşın benimkine benziyor alyansında çok güzel cnm
aa zevkimiz aynı desene t.ederim tatlım

çok güzel tektaşın alyansında sade çok hoş güle güle kullan canımm..alyansın beyaz altın mı komple :26:
yok canım taşın olduğu kısım sarı altın.. diğer kısmı sadece beyaz altın..nerden farkettin :26:

bayıldım harikaaa Rabbim ağız tadıyla takmanı nasip etsin inşallah

aminn canım t.ederimmm

İkisi de çok şık allah ağız tadınızı bozmasın hep gülümseyerek bak inşallah o alyansa ve tektaşa mutluluklar :)

çok güzel canım güle güle kullan ama geçici olarak takılan hangisiydi herlde alındı gerçi de u dimi...
darısı başıma

çok güzel hayırlı olsun
t.ederim
çok güzel canım güle güle kullan ama geçici olarak takılan hangisiydi herlde alındı gerçi de u dimi...
darısı başıma

t.ederim kuzum..geçici olarak takılan taşsız ve çok ince bişeydi evet canım bu gerçeği inşallahh gönlünüze göre en kısa zamanda tüm isteyenlerin başına canım

Son düzenleme:
Allah bir omur boyu huzurla mutlulukta takmayi nasip etsin canimbu arada cok guzeller bayildimm

uyy çok güzelmiş mutluluklar tatlımm

ay cok hos durmus birde cok uyumlu. gule gule kullan. Peki tektasin pirlanta mi. Baya buyuk duruyor tasida ayip olmazsa alyansin ve tektasin fiyatinida ogrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…