• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim alyansım ve tektaşım =)

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
$jkjk.JPG

$SAM_2150.JPG

bayıldım harikaaa Rabbim ağız tadıyla takmanı nasip etsin inşallah

tektaşın benimkine benziyor alyansında çok güzel cnm:71:
aa zevkimiz aynı desene :61: t.ederim tatlım :71:

çok güzel tektaşın alyansında sade çok hoş :16: güle güle kullan canımm..alyansın beyaz altın mı komple :26:
yok canım taşın olduğu kısım sarı altın.. diğer kısmı sadece beyaz altın..nerden farkettin :26: :9:

bayıldım harikaaa Rabbim ağız tadıyla takmanı nasip etsin inşallah

aminn canım t.ederimmm :71:

İkisi de çok şık allah ağız tadınızı bozmasın hep gülümseyerek bak inşallah o alyansa ve tektaşa mutluluklar :)

çok güzel canım güle güle kullan ama geçici olarak takılan hangisiydi herlde alındı gerçi de u dimi...
darısı başıma

çok güzel hayırlı olsun:nazar:
t.ederim :71:
çok güzel canım güle güle kullan ama geçici olarak takılan hangisiydi herlde alındı gerçi de u dimi...
darısı başıma

t.ederim kuzum..geçici olarak takılan taşsız ve çok ince bişeydi evet canım bu gerçeği inşallahh gönlünüze göre en kısa zamanda tüm isteyenlerin başına canım :16:

Son düzenleme:
Allah bir omur boyu huzurla mutlulukta takmayi nasip etsin canimbu arada cok guzeller bayildimm :nazar:

ay cok hos durmus birde cok uyumlu. gule gule kullan. Peki tektasin pirlanta mi. Baya buyuk duruyor tasida ayip olmazsa alyansin ve tektasin fiyatinida ogrenebilirmiyim :17:

Back