• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim 2 aylık evim

evin cok guzel canim... sade ve sicacikk.... o kadar sicakki sanki senelerce oturulmus ama hic eskimemis havasi veriyo.... :34:

Güle güle otur evin çok güzel sıcacık misler gibi ::):):

herşey çok güzel, mutfaktaki halıyı bende çok beğendim. huzurla oturun.

güle güle oturun, biz de taş desenli halılara bakıyoruz, royal natura serisinden olan mı acaba sizinki? merinostakiyle karşılaştırınca çok büyük geliyor taşlar ama çok doğal duruyor kararsız kaldık, öneriniz var mı acaba?

güle güle otur canım.Ayrıca mutfaktaki halından bende de var gören herkes çok beğeniyo.Gerçekten ben cok beğeniyorum.Ve bende murfağımda kullanıyorum tesadüf:)

eşyalar istikbalden::))) canım bende bi istikbal çalışanıyım ve bende 3 aylık evliyimmm
yatak odalarımız aynı:))) evin çok güzel huzurlu görünüyo güle güle kullan eşyalarını

eşyalar istikbalden::))) canım bende bi istikbal çalışanıyım ve bende 3 aylık evliyimmm
yatak odalarımız aynı:))) evin çok güzel huzurlu görünüyo güle güle kullan eşyalarını

Mutfak halısına bayıldım:9::9::9:

Güle güle oturun inşallah, darısı başımıza:69::69:

canım güle güle otur, evini çok beğendim. zaten zevklerimiz çok benziyor....:))) benim salon koltuklarım da karizma , yemek odamda monaco. vitrin falan yok, tv ünitesi ve masa... bende yatak odası alıcam. seninkini internet adresinden inceledim ve çok beğendim. yalnız bir endişem oluyor, elbise askıları çok yüksek değilmi, zor olmuyormu... onun haricinde oldukça kullanışlı görünüyor...

ayrıca bir şey daha sormak istiyorum, yemek odası ve yatak odasının modelleri farklı olunca tuhaf geliyormu, benim yemek odasının serisini (monaco) istikbal artık üretimden kaldırıyormuş sanırım...

Back
X