Tatlım bende beyaz tenli sarışınım dokunsalar morarırım ama benim morluklar bir haftada kayboldu ve ikinci gün doktor bile bu ne ya gereğinden fazla şişmişsin demişti gözlerim çizgi halindeydi ve açamıyorsum ama bnm ameliyatım sekiz saat sürdü ve ağır geçti normalden fazla kırmak zrnda kaldklarını yeni baştan yaptklarını sölediler gerçi fotolara bakınca hadi len ordan içine etmişsiniz diesim var da daha demedim bünyeye ve yaptıkları ameliyata göre değişir. Canını en çok yakıcak şey tampon zaten morlklar falan acımayacak sürekli ağrı kesici alacaksın hiiç birşey anlamayacaksın önemli olan iyi doktor seçmek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilmiyorum ki iyi mi seçtim abimin eşi önerdi çok güveniyordu kendisi de yaptiricakti ama son an da başka bir problem yüzünden vazgeçti bir de onun ameliyat korkusu var.Doktor doktor gezersem de kafam karışır benim zaten annem etraftan duymuş bir yapan bir daha yaptiriyormus diye pek onaylamiyor gerçi karışmaz da.Sekiz saat çok uzun süre canım çok çok geçmiş olsun gerçi şimdi biraz garip gelicek ama narkoz almayı çok seviyorum :):)bole mışıl mışıl uyuyorsun hoşuma gidiyor :)sen şimdi begenmiyorsun ya burnunu aynı doktor mu duzelticek yoksa sen onu beğenmediğin için başka bir doktora mi ameliyat olucaksin.Psikolojik olarak zor geciyordur anlıyorum ama olumsuz bakma bence belki uzun süre geçince cook güzel olur :) hem belki de gerek bile kalmaz kalsa da diğerinde tamamen duzeltirler.İYi düşün ii olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.