Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke hiç ameliyat olmasaydım diyorum Üstelik tekrar düzeltilebilmesi için tam bir sene beklemek zorundayım ve sanırım bir yılı burnumu sürekli bandajlayarak geçireceğim
Keşke hiç ameliyat olmasaydım diyorum Üstelik tekrar düzeltilebilmesi için tam bir sene beklemek zorundayım ve sanırım bir yılı burnumu sürekli bandajlayarak geçireceğim
üzülmeyin henüz 1 ay olmuş daha gözünüz alışmadı bence. Ayrıca hiç fena görünmüyor doğal olmuş. Ben de burun estetiği düşünüyorum biraz daha düşünmeliyim galiba pişman olunabiliyo demek ki
İnş. İstediğin gibi olur iyileşince snki daha yeni gibi kırmızı duruyor çnk oturmamış
kesinlikle çok rahatsız eden bir burnun yoksa olma bu benim 2. ameliyatımdı ve şimdi bir sene nasıl bekleyip kime güveneceğim hiç bilmiyorum.
doğal hali çok daha iyiydi inanabilirsin bu hiç doğal gibi olmadı.
çok beyaz temliyim o yüzden kızarmış duruyor. bir ay oldu ameliyat olalı ve şişlikler indikçe yamukta daha belli oluyor düzeleceğini sanmıyorum
geçmiş olsun, hangi doktora yaptırdığınızı öğrenebilir miyim
yandan foto koysaydınız keşke ucu biraz düşük duruyor ama oda muhtemelen şiş oldugundandır
ünlü biri değil canım daha ismini vermeye kıyamıyorum normalde insan olarak çok sevdim çünkü bir yanım iyi bir yanım nefret kusuyor anlayacağın
yandan fotoları da ekledim canım bakabilirsin
cnm bende 10 ay önce ameliyat oldum kıkırdak ekledi bende de minik bi kemer var eğer 12 ay doldugunda erimezse o zaman revizyon yapıcak ama seninki daha yeni ucu bayaga şiş fakat ucunuda birazcık düşük buldum yalan söylemicem
ben hiç bir yerini beğenmedim ki zaten kime ameliyat olurum en kötü bir sene nasıl beklerim onu bilmiyorum.
mecbur bekliceksin bende bekliyorum cnm
cnm burun direğinin yanağınla birleştiği kısımlar hala çok ödemli.bariz belli oluyor ama maalesef ucu biraz düşük gibi.revizyonda sadece ucu kaldırılabilir bence.
geçmiş olsun canım doktorun masaj önermedi mi? bende amelıyat olalı 1 ay oluyor burnum alçıdan bıldıgın yamuk cıktı stresten sınırden deli oluodum onca para emek zaman ........doktora gittim masaj önerdı şimdi belli bellirsi yamukluk var..ayrıca herhalde burun amelıyatı olup benımkadar şişen ve moraran yoktur ..sankı yaratık gibiydim morluklarım 20 günde gectı yuzumun sol tarfı boylu boyunca alnıma kadar şişti ve sol taraf hala şiş bu da yamuk gibi görüntü verıoo hele burnum o da dolma gibi şişti 1 ay oldu şişler bıraz ındı o da masajla..ama masajın çok faydası var emın ol ..ve sende de çok şişlik var ıner ınsalh
geçmiş olsun canım doktorun masaj önermedi mi? bende amelıyat olalı 1 ay oluyor burnum alçıdan bıldıgın yamuk cıktı stresten sınırden deli oluodum onca para emek zaman ........doktora gittim masaj önerdı şimdi belli bellirsi yamukluk var..ayrıca herhalde burun amelıyatı olup benımkadar şişen ve moraran yoktur ..sankı yaratık gibiydim morluklarım 20 günde gectı yuzumun sol tarfı boylu boyunca alnıma kadar şişti ve sol taraf hala şiş bu da yamuk gibi görüntü verıoo hele burnum o da dolma gibi şişti 1 ay oldu şişler bıraz ındı o da masajla..ama masajın çok faydası var emın ol ..ve sende de çok şişlik var ıner ınsalh
Ya ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum hatta randevu aldım kasıma ama morluklar,sislikler,bayağı kötü bir süreç gibi .Ben evde oturabilen de bir insan değilim bir de beyaz tenli sarışın bi insanım dokunsalar morariyorum,sağlık için olmak istiyorum aslında ama idare de ediyorum tabi daha güzel bir burunu herkes gibi ben de istiyorum,ole ameliyatlardan korkmam gözüm kapalı yatarım hatta ama ole acıma,morarma,bir de yamulma olucaksa hiç olmasam mi ? Ben bilgisiz olduğum için bu konuda hafife mi almışım ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir de konu sahibinin burnu bana hiç garip gelmedi,ben anlamıyorum pek gerci de gayet doğal yani burun zamanla da oturan birşey diyorlar.Bir arkadaşım var estetik olan şu an tam oturdu burnu ilk zamanlarda o da memnun değildi,tabi yine siz bilirsiniz de zorlu zamanlar da gecirmissiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.