Buda Askim & Cocuklarimla Bizim Yuvamiz ...

Akdenizler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
6
0
36
Hollanda
Fikrinizi Bekliyorum....

Eklentiler

• $PICT2702.webp
    $PICT2702.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 188
  • $PICT2711.webp
    $PICT2711.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 194
  • $PICT2710.webp
    $PICT2710.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 173
  • $PICT2707.webp
    $PICT2707.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 188
  • $PICT2715.webp
    $PICT2715.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 209
  • $PICT2724.webp
    $PICT2724.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 174
  • $PICT2732.webp
    $PICT2732.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 183
  • $PICT2725.webp
    $PICT2725.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 189
  • $PICT2723.webp
    $PICT2723.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 189
  • $30072010260.webp
    $30072010260.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 194
  • $23052009205.webp
    $23052009205.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 173
  • $30072010259.webp
    $30072010259.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 194
  • $30072010263.webp
    $30072010263.webp
    38 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
evin guzel canim mutfak dolaplarinda cok guzel ama ewin biraz kalabalik geldi bana biseyler fazla sanki:44::44::44::44: bilemiyorum yenimi tasindiniz???

benimde icime sinmeyen birseyler var ama ne bilmiyorum cokmu kalabalik yoksa cokmu sade isin icinden cikamiyorum.....:44: yok 6 senedir oturuyoruz

canim bole biraz kalabalik duruyor sanki yeni tasinmissinizda yeni yeni yerlesiosunuz gibi :S:44: kusura bakma ama dost aci soyler esyalar hersey guzel ama bi kalabaliklik var ben iyicene bakim bi soliyim sana :1:

canim simdi kapi girisin biraz kalabalik duruyor o anahtarlik felan oraya daha sade minik susler koysan daha hos durur...

salonun sanirsam karsidan bakildigi icin cok kalabalik duruyor kapidan girince bole kalabalik durmaz bide tv oynar baslikli galiba ondan kalabaliklik var dvd uydu kutulari felanda fazlalik gibi kenarlari kapali bi dolap olabilir onlar icinde...bide cok fazla sus var sanki abajur o tekli vitrin yanindaki cicekk...camlarda buz camlardan galiba ev basik olmus...perdelerin rengide cok koyu geldi...

mutfaktada o deterjan dolabi goz yoruyor ve bi daginiklik teskil ediyor onlarin yerine oraya sus koysan belki daha guze olur yada dolap kapaniyorsa daha iyi...

benden yorum bu kadar kusura bakma belki dieceksin buda hic biseyi begenmedi die sadece kendi fikrimi belirtmek istedim kirdiysam affola...:71:

estagfurullah fikrini vermene sevindim tskrler..... :34:
* mobilyanin tv dolabi vardi kapakli ama evin genisligi fazla olmadigindan boyle birsey yaptik
* camlerde sticker turkiye'ye izine geldigimde guzel bir tul perde diktirmeyi dusunuyorum ozaman kaldircam kalin perdeyide yok edicem ama simdilik yeni perde diktirene kadar idare etmem lagzim:43:
* mutfaktaki acik dolaba en kisa zamanda bir cozum bulcam insallah
* o cicegi bu gidisle kaldirmayi dusunuyordum :61:

estagfurullah fikrini vermene sevindim tskrler..... :34:
* mobilyanin tv dolabi vardi kapakli ama evin genisligi fazla olmadigindan boyle birsey yaptik
* camlerde sticker turkiye'ye izine geldigimde guzel bir tul perde diktirmeyi dusunuyorum ozaman kaldircam kalin perdeyide yok edicem ama simdilik yeni perde diktirene kadar idare etmem lagzim:43:
* mutfaktaki acik dolaba en kisa zamanda bir cozum bulcam insallah
* o cicegi bu gidisle kaldirmayi dusunuyordum :61:
saol:)kizmadigin icin:))

1.anladim canim oyle diorsan :)
2.camlara neden yapistirdinki ev hapisaneye donmus:)) alinma ha:))
3.ordaki esyalari kiler yokmu oraya tasi sanirsam evin iki katli dolaba hos susler yerlestirsen daha iyi yada bi suru dolap var bitanesine o temizlik maddlerini koy ortaliktan yok et :))

cicegide merdivenlerin ordaki duvara koyabilirsiin ince duvar varya merdivenle salona girerken bide oyle dene...

perdeleride saten degistirecekmissin idare et :) alli pullu perdeler cikmis onlardan al yazin:)

saol:)kizmadigin icin:))

1.anladim canim oyle diorsan :)
2.camlara neden yapistirdinki ev hapisaneye donmus:)) alinma ha:))
3.ordaki esyalari kiler yokmu oraya tasi sanirsam evin iki katli dolaba hos susler yerlestirsen daha iyi yada bi suru dolap var bitanesine o temizlik maddlerini koy ortaliktan yok et :))

cicegide merdivenlerin ordaki duvara koyabilirsiin ince duvar varya merdivenle salona girerken bide oyle dene...

perdeleride saten degistirecekmissin idare et :) alli pullu perdeler cikmis onlardan al yazin:)

Biz ikinci baharimizi yasiyoruz :73: yani esim benden once bu evde yasiyordu ( ben 9 aydir evliyim ve buraya tasindim )ve perde yerine yapiskani secmis cikaramiyorumda ozaman caddeden gelen gecen iceri bakiyor ozelimiz kalmiyor
kilerim yok malesef ama dolablarin birine SIKIstiracagim o temizlik esyalarini perde zaten bir dert benim icin henuz nasil birsey yaptirmam gerektigini bile bilmiyorum

Biz ikinci baharimizi yasiyoruz :73: yani esim benden once bu evde yasiyordu ( ben 9 aydir evliyim ve buraya tasindim )ve perde yerine yapiskani secmis cikaramiyorumda ozaman caddeden gelen gecen iceri bakiyor ozelimiz kalmiyor
kilerim yok malesef ama dolablarin birine SIKIstiracagim o temizlik esyalarini perde zaten bir dert benim icin henuz nasil birsey yaptirmam gerektigini bile bilmiyorum

anladim canim herseyin hayirlisi INSALLAH bu ikinci baharda mutlu olursunuz...yapiskanlardan kurtulsan bence iyi olur genede sen bilirsin olmuorsa zorlama...ama bolede cok basik duruyor ew tabi resimde belki normalinde oyle degildir...dedigin esyalarida dolaba koy cok iyi olurr...perdeleride pullu perdeler var moda onlar olabili saten iyi bi perdecide eminim bi tercihin olur :)

ay kız diğer odaları çeksene:22:
çok güzel döşemişsin bayıldım
Allah huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin
sen ingilteredemisin
eğer öyleyse banyonu merak ediyorum
malum çoğunluk halıfleks kullanıyor orada :26:

Canım genel olarak ev dizaynın güzel ama göz yoran şeyler var söylemeden geçemiyeceğim.
mesela giriş kısmı biraz boşalt sadeleştir çok kalabalık duruyor.
salonda orta sehpan bence fazlalık bir de vitrin takımın baya kalabalık yani eve göre eşyaların fazla diğer arkadaşın dediği gibi mutfakta açık olan deterjan dolu dolabını düzenle kapak koyamıyorsan bile oraya şık bir baharatlık takımı koyabilirsin. Genel olarak eşyaların ve evin çok güzel:71:
Ben evlenmeden önce senin gibi evi doldurmuştum sonra bunalıma girdim üstelik benim evim iki oda bir salon bir çok şeyi ihtiyacı olanlara dağıttım ev ferahladı benim bunalım da geçti:1:

Bence bi yerlerde fazlalıklar var,çok kalabalık duruyor sanki biraz göz yoruyor,bide mutfak dolaplarının rengi çok koyu olmuş mutfağı karanlık göstermiş,keşke beyaz yada krem olsaymış daha ferah olurdu,bide çamaşır makinesi çok açıkta kalmış tezgah altına gömme olmalıydı onun dışında koltuk takımın güzelmiş trend duruyor:77:

Mutfakdaki detarjanlar acikta duruyor,bence onu bir kapak takarak kapatabilirsin ..
O bir kalabalik olusturmus acik oldugu icin, fikrimdi sadece canim..

Back
X