Bebek düşünenler için yoksa ben de şu an korunuyorumKorkmuyorum çünkü korunuyorum. Ama bence de şu aralar bi bekleyişe geçilmeli
Tabi ki orası öyle ama ben şu an bi kan testi icin bile gitmeye çekinirimHamile kalamamak daha korkutucu inan bana. Hemen olcak diye birsey yok.denemeye devam edin. Hastaneye gitmektende korkmayin onleminizi alin özel hastaneleei kullanin. Hayat devam ediyor
Surekli gidip.gelince alisiyosun canim bisey olmadigini goruyosun dikkat ettgn surece sorun yok. Siz bebegi yapinda sorun o olsub. Ayrica suan onlarca dogum yapan var kimseye bisey olmuyoTabi ki orası öyle ama ben şu an bi kan testi icin bile gitmeye çekinirim
Aynen haklisin. Ben 1 aydir ozele gidip geliorum. Kendine dikkat etmen sart tabikideSurekli gidip.gelince alisiyosun canim bisey olmadigini goruyosun dikkat ettgn surece sorun yok. Siz bebegi yapinda sorun o olsub. Ayrica suan onlarca dogum yapan var kimseye bisey olmuyo
Helallll beeeeeBen de çarşamba günü aşılamamı oldum. Eldivenimi maskemi takıp gidiyorum. Açıkçası pes etmeye de niyetim yok.
Aynen bizde o şekilde maske eldiven yakıp gittik kaç kere aynı günde aşılama olmuşuz inşallah sonucumuz da olumlu olur kardeşim. Nasıl ne hissediyorsunuzBen de çarşamba günü aşılamamı oldum. Eldivenimi maskemi takıp gidiyorum. Açıkçası pes etmeye de niyetim yok.
Hadi ya aynı gün müAynen bizde o şekilde maske eldiven yakıp gittik kaç kere aynı günde aşılama olmuşuz inşallah sonucumuz da olumlu olur kardeşim. Nasıl ne hissediyorsunuz
Hastaneye gitmekten korkmasinlarmiHamile kalamamak daha korkutucu inan bana. Hemen olcak diye birsey yok.denemeye devam edin. Hastaneye gitmektende korkmayin onleminizi alin özel hastaneleei kullanin. Hayat devam ediyor
Amin inşallah bizler burada olacağız güzel haberler verirsin bizlere3 aydır deniyoruz ama olmadi. Bu ay ara verdim hem virusden dolayı hemde kafamı rahatlatmam lazım çok istedim çok heveslendim ve sonucu negatif olunca çok kafaya taktım yiprattum kendimi. Bu ay zayıflayıp kendime bakicam inşallah önümüzdeki aylar güzel haberler alırım. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah hepimiz güzel haberlerle yuvamizi şenlendiririzAmin inşallah bizler burada olacağız güzel haberler verirsin bizlereDoktor stresten uzak dur diyor ama ben başarılı olamadım her an kafamda. Takmamaya çalışan arkadaşlar gibi olabilseydim belki daha farklı olurdu.
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?