• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu zor günlerde hamile kalmak ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hepimiz güzel haberlerle yuvamizi şenlendiririz 😘 genelde çevremde hamile kalanlar sürpriz oldu diyor. Nasıl sürpriz oluyor anlayamıyorum 😂😂
İnanki ben eşimin zevk suyundan hamile kalmıştım korunuyordu kendisi çünkü. Kimyasal gebelik oldu o da gerçi. Kafalarına takmadı mı oluyor demek ki stres herşeyin başı

Hadi ya aynı gün mü 😊 Doktor benim yumurtam çatladı mı diye bakmadı aşılamadan önce. Biraz umutsuzluğa kapıldım açıkçası ya çatlamadıysa diye. Senin bakıldı mı yumurtanın çatlayıp çatlamadığına. Sabah beyaz sulu akıntım vardı şimdi yok. Memelerim şişti ve hafif ağrıyor 2 gündür bel ağrım da 2 gündür ayakta kalınca acıyor uzanıyorum o yüzden. Duphaston verdi doktorum düşük önleyici onun yan etkileri de olabilir. Beş gün sonra kan testi yaptıracağım reglim 25 Nisan
Canım benimde bakmadı çatladığına direk eşim sperm örneğini verdi daha sonra aşılamaya yaptı iğneden tam 36 saat sonra aşılama olmuştu yani benim de bugün adet olacakmışım mgibi ağrılar girdi çıktı kısa süreli ama olmadım akıntı arttı bugün göğüslerim acıyor baya progestan kullanıyorum belki onunda etkisi olabilir bakalım hayırlısı inşallah pozitif sonuçlar alırız🤗🤰

Sizler bu dönemde hamile kalmaktan korkmuyor musunuz? Ben korkuyorum birazcık ta sonuçta sürekli hastaneye gidip gelmek gerekiyor
O kadar hamile kadın var su zamanlarda dönemi bu zamana denk gelen yada ziyaretçi ve refakatçi yasağı olduğundan ötürü tek başına doğum yapmak zorunda olanlar var. İnanın bunlar daha korkutucu. Allah yardım ediyor bir şekilde zaten ilk haftalarda kanama olmadığı sürece gitmek gerekmiyor devamlı. Olacağı varsa her türlü olur zaten içinizi ferah tutun

Canım benimde bakmadı çatladığına direk eşim sperm örneğini verdi daha sonra aşılamaya yaptı iğneden tam 36 saat sonra aşılama olmuştu yani benim de bugün adet olacakmışım mgibi ağrılar girdi çıktı kısa süreli ama olmadım akıntı arttı bugün göğüslerim acıyor baya progestan kullanıyorum belki onunda etkisi olabilir bakalım hayırlısı inşallah pozitif sonuçlar alırız🤗🤰
🤲🤲🤲 inşallah canım

Aynen öyle kafaya takmamak lazım ama oda olmuyor istiyorsan düşünmeden edemiyorsin
Aynen öyle hani insan çok istediği ya da çok beğendiği birşeyi alamamıştır da anlatır durur güzelliğini ya da kullanışını aynı onun gibi konuşup duruyorum zaten eşimle bebek fotoğraflarına bakıp duruyoruz. Belki kafadan atsak olacak 😊

O kadar hamile kadın var su zamanlarda dönemi bu zamana denk gelen yada ziyaretçi ve refakatçi yasağı olduğundan ötürü tek başına doğum yapmak zorunda olanlar var. İnanın bunlar daha korkutucu. Allah yardım ediyor bir şekilde zaten ilk haftalarda kanama olmadığı sürece gitmek gerekmiyor devamlı. Olacağı varsa her türlü olur zaten içinizi ferah tutun
Çok teşekkür ederim, haklısınız

Pes etmek yok canım elimizden geleni yapalım sonra duamızı. Çabalaması kuldan vermesi Allah'tan. Allah kimsenin emeğini boş çıkarmasın🤲
Aynen öyle canım sonunda psikolojimiz sağlam olsun yeter 🙂 elbet zamanı vardır rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏

Back