Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Yumuşak Görünümlü Ama Sıcak Sarılardan Birini İstiyorum

tercumel

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
31
1
16
İstanbul
Merhaba,
Orijinal saçım küllü açık kumraldır. Güneşte sarı parıltıları var ve şimdi orijinal renginde.
Şu saç renklerinden birini hangi boya ile edebilirim? Turunculuktan ödüm kopuyor... Açıcı kullanmayacağım. Olmadı boyamam :)

$blonde-cute-eyes-girl-hair-Favim.com-443321.jpg $sapkayla-kullanabileceginiz-sac-modeli-onerileri_2.jpg $6417654_f520.jpg

Son düzenleme:
açıcısız yapamazsın ama 1 ay aralıklarla garnier 11.0 la saçını boya, istediğin saça yakın olur

Açıcısız tutması biraz zor
Belirli aralıklarla üst,üste boyamanız gerek oda belki tutar

Peki bu aralıkları nasıl planlamalıyım? 2 haftada 1 yapsam?

Çalışıyormusunuz eğer çalışıyorsanız ilk boyamalarınızda renk hoşunuza gitmesse işe o şekilde gidermisiniz bunu kendinize sorun
evde oturmayan bir bayansanız ben haftada bir boya diye düşünüyorum senin açından
Ama malesef boyalar benim saçımı çok yıpratıyor
sizin saç yapınız nasıl ona göre kendiniz ayarlarsınız :34:

palette naturals açık papatya rengide saçı güzel açıyormuş cnm. istiyorsan bi araştır derim.

Hayatım boyunca gördüğüm en tuhaf saç rengine sahip oldum. Saçımın rengi oldukça küllü ama bunu uygulayınca nasıl pat diye turuncu oldu; anlamış değilim.
Küllü kumral saçımın üzerine Koleston (adı batasıca!) Çok Açık Doğal Sarı:

$securedownload (4).jpg

Yeşil-sarı-gri-turuncu; ne ararsan var.
Yüzümdeki tüm kusurlar ve pembelik ortaya çıktı. Acilen koyulaştıracağım galiba ama bu sefer de yeşillenirim diye ödüm kopuyor.

Hüsran hüsran... :5:

Son düzenleme:
İyice kurudu. Oda ışığında böyle gözüküyor. Biraz daha iyi ama yeşil ve turuncu bu; sarı değil :43:
Acaba o ikinci kutuyu atayım mı üzerine; yoluna girer mi? :5:

$fotoğraf (2).jpg

Back