Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu Yumuşak Görünümlü Ama Sıcak Sarılardan Birini İstiyorum
Merhaba,
Orijinal saçım küllü açık kumraldır. Güneşte sarı parıltıları var ve şimdi orijinal renginde.
Şu saç renklerinden birini hangi boya ile edebilirim? Turunculuktan ödüm kopuyor... Açıcı kullanmayacağım. Olmadı boyamam :)
Merhaba,
Orijinal saçım küllü açık kumraldır. Güneşte sarı parıltıları var ve şimdi orijinal renginde.
Şu saç renklerinden birini hangi boya ile edebilirim? Turunculuktan ödüm kopuyor... Açıcı kullanmayacağım. Olmadı boyamam :)
Çalışıyormusunuz eğer çalışıyorsanız ilk boyamalarınızda renk hoşunuza gitmesse işe o şekilde gidermisiniz bunu kendinize sorun
evde oturmayan bir bayansanız ben haftada bir boya diye düşünüyorum senin açından
Ama malesef boyalar benim saçımı çok yıpratıyor
sizin saç yapınız nasıl ona göre kendiniz ayarlarsınız
Hayatım boyunca gördüğüm en tuhaf saç rengine sahip oldum. Saçımın rengi oldukça küllü ama bunu uygulayınca nasıl pat diye turuncu oldu; anlamış değilim.
Küllü kumral saçımın üzerine Koleston (adı batasıca!) Çok Açık Doğal Sarı:
Yeşil-sarı-gri-turuncu; ne ararsan var.
Yüzümdeki tüm kusurlar ve pembelik ortaya çıktı. Acilen koyulaştıracağım galiba ama bu sefer de yeşillenirim diye ödüm kopuyor.
İyice kurudu. Oda ışığında böyle gözüküyor. Biraz daha iyi ama yeşil ve turuncu bu; sarı değil
Acaba o ikinci kutuyu atayım mı üzerine; yoluna girer mi?