• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yıl harç konusu

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
kızlar kalktı mı kalkmadı mı bu harçlar kalktıysa 2. öğretimler için de kalktı mı yeni kayıt yaptıran veya kesin bi bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevincem

yeni kayıt yaptıranda mı hiç olmadıııı :52:

Abim de ara sınıf.Kayıt yenilemedi daha.
Üniversitelerin de sitelerinde harclar hakkında bişey bulamadım bu sene için.
İnşallah kalkmıştır ama hiç bir kesinligi yok daha

Abim de ara sınıf.Kayıt yenilemedi daha.
Üniversitelerin de sitelerinde harclar hakkında bişey bulamadım bu sene için.
İnşallah kalkmıştır ama hiç bir kesinligi yok daha

kalksa bile ikinci öğretime kalkar mı o da ayrı bi muamma ben de daha yenilemedim kaydımı ama merak ediyom

ikinci öğretimler kalkacak diyolardı kalkmadı:S sadece söz de bi uygulama yok,inş kalkmştr

inşallah bakalım kolay değil 530 her dönem ödemek. ne zaman kesinleşir acaba ona göre harç yatırcaz veya okula gidip kayıt yeniliycez nolcak bilmiyom

inşallah bakalım kolay değil 530 her dönem ödemek. ne zaman kesinleşir acaba ona göre harç yatırcaz veya okula gidip kayıt yeniliycez nolcak bilmiyom

ya bi de ben bu sene başlıcam önlisans maliye geldi canm ne kadar ödeyeceğimide bilmiyorum tam,1 milyar küsür diyen de var:S

ya bi de ben bu sene başlıcam önlisans maliye geldi canm ne kadar ödeyeceğimide bilmiyorum tam,1 milyar küsür diyen de var:S

off çokmuş ya ben de hiç bilmiyom valla ama o 1 milyarın 500ü bi dönem 500ü bidönem olmasın sakın? çünkü benim de iki dönem toplamı 1 milyarın üstünde oluyo

off çokmuş ya ben de hiç bilmiyom valla ama o 1 milyarın 500ü bi dönem 500ü bidönem olmasın sakın? çünkü benim de iki dönem toplamı 1 milyarın üstünde oluyo

ayy inş öyledir ki yoksa babam batar :D alışverş yurt parası ulaşım kolay değil böyle şeyler

ben bugün telefon ettim arkadaşlar üniversiteye. bana denen şuydu''şu an bize de net bir bilgi verilmedi, hiç birşey belli değil.''

Harçlar kalkıcak ama çalışmalar 2.dönem için yapılıyor diye biliyorum ilk döneme yetişmez yani.

Kazandığım üniversitede duyuru yayınlamış
Harç için olan kısıma kesin bişey yok gibisinden bişey yazmış :31:

2012-2013 öğretim yılında katkı payı ödemesi alınıp alınmayacağı henüz belli değildir. Katkı payı ödemeleri hakkında daha sonra bakanlar kurulu kararı ile yapılacak değişiklikler açıklandığı tarihten itibaren bu sayfadan öğrencilerimize duyurulacaktır.

bende üniversiteyi aradım harç konusu 3 eylülden sonra belli olcak dediler. bnm kayıt günüm 3eylülde başlayıp 4 eylülde bitiyo zaten nasıl olcak bilmiyorum .s offf öncesinde belli olur inşaallah . hayırlısıyla bi kayıt olsaydık :-( kayıtta ayrı bir stres :-(

Back