Bu yıl bende Hamile kalmak istiyorum diyenler buraya...

avciecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
113
99
98
Ben 7 yaşında bir Kız Annesiyim ve 2 yıldır Kardeş istiyoruz.Bi sorun olmamasına rağmen olmuyor.Rabbim inşallah bu yıl bişeyleri vesile kılar ve evimize sağlıklı ve hayırlı bir bebiş daha verir.Benimle aynı durumda olanlar gelin fikir alışverişinde bulunalım

M
Merhabalar . Senin adına çok sevindim çünkü güzel bir kızın varmış . Allah bagislasinn . Ben 6 yıl oldu hic cocugum yok .bu yıl Rabbimin izniyle hamile kalmak istiyorum. Ve bu ay tüp bebek yaptırıyorum.
Benim fikrim senin için bence biraz psikolojik olabilir . Eğer stresli dönem geçirdiysen ve birazda neden olmuyor diye kafaya taktiysan olmamıştır. Lütfen kafana takma . Çünkü adetin gecikti desem . Yine olmadım desem iyice gecikiyor. Kafaya taktik ca daha zorlaşıyor emin ol. Bence ilk yapacağın şey 1 yıl boyunca yumurtlama dönemlerini hesapla ve o zamanlarda şansını tekrar tekrar dene . Sonrasında olmazsa bi doktora git . Bi ilaç verir ve yine hamile kalırsın . Umurim senin için gönlünde geçen her neyse o olur...

Yazali çok olmuş ama merak ettim tekrar bebek sahibi oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…