Senin gibi zihniyeti bozuk insanlar var olduğu sürece bu ülke asla gelişmezBurasi her turlu soru sirma platformu degil. Belli kurallari var. Ama sizler toplumda nasil yasanir bilemediginiz icin sasirmiyoruz tabi. Anana bacina atsana bakalim ne dicekler
laik olucaz diye kanımızı mı atıcaz ablacım ya. Ne abarttınız ne iğrenç zihniyettesiniz. Biraz özeliniz özel kalsın ya.Senin gibi zihniyeti bozuk insanlar var olduğu sürece bu ülke asla gelişmez
Bende hepinizi şikayet ettim sen merak etmesayfanın kabul ettiğini nereden çıkardınız?
Sayfanın sahibi ve yöneticileri sizin .mınızdan akan kanı görmeye meraklı mı sanıyorsunuz?
Ben şikayet ettim yöneticileri de etiketledim. İzleyelim bakalım sayfa kabul etmiş mi. @Kazen abi bu duruma ne diyormuş.
Edersiniz size biseyler girdi çünkü hadi başka kapıya bu kadar zoruna gitti demekkisayfanın kabul ettiğini nereden çıkardınız?
Sayfanın sahibi ve yöneticileri sizin .mınızdan akan kanı görmeye meraklı mı sanıyorsunuz?
Ben şikayet ettim yöneticileri de etiketledim. İzleyelim bakalım sayfa kabul etmiş mi. @Kazen abi bu duruma ne diyormuş.
Allah senin belanı versin daha ne diyim kisayfanın kabul ettiğini nereden çıkardınız?
Et kardeşim. Kurallara aykırı birşey yapmadık. Uyarılıyorsunuz hala daha pişkin pişkin yaptığınız hatayı savunuyorsunuz. Utanıp sıkılacağınıza, horoz gibi kafanızı kaldırıp kavgaya girişiyorsunuz .Bende hepinizi şikayet ettim sen merak etme
Edersiniz size biseyler girdi çünkü hadi başka kapıya bu kadar zoruna gitti demekki
Senin duan kabul olsa gökten kemik yağardı arsız. Daha yazma bana diyecek birşeyim yok cinnet geçirirsiniz siz böyle insanlara. Ahlaksız. Adının yanında tek ayak cezasını gördüğümde sevineceğim.Allah senin belanı versin daha ne diyim ki
Rahatsız olacak bisey yapmadım ben senin gibi zihniyetler sayesinde ülke gelişmiyo isteEt kardeşim. Kurallara aykırı birşey yapmadık. Uyarılıyorsunuz hala daha pişkin pişkin yaptığınız hatayı savunuyorsunuz. Utanıp sıkılacağınıza, horoz gibi kafanızı kaldırıp kavgaya girişiyorsunuz .
Bir gram terbiye ve ahlaktan nasibini alamamışsın. Terbiyesiz kadın. Sokak ağzı ile burada çirkeflik yapamazsınız.
Sana iyi girmis biseyler hala benden cikariyosunSenin duan kabul olsa gökten kemik yağardı arsız. Daha yazma bana diyecek birşeyim yok cinnet geçirirsiniz siz böyle insanlara. Ahlaksız. Adının yanında tek ayak cezasını gördüğümde sevineceğim.
Ay yemin ediyorum o kadar iğrençsiniz ki. Sokakta kavga eden çingeneden farkınız yok. Sizinle aynı dili konuşmuyoruz biz. Gidin başkasına yağdırın laflarınızı. Kaç yaşındasınız ya birşeyler girmiş vs. Hanımefendi size giren şeylerin sonucunu konuşuyoruz burada ? Bu ne kendini bilmezlik bu ne terbiyesizlik.Sana iyi girmis biseyler hala benden cikariyosun
Bi yerinden cikan kani paylasmak mi gelismislik. Oyle olmaz avret yerini cek de atSenin gibi zihniyeti bozuk insanlar var olduğu sürece bu ülke asla gelişmez
Hala yorum yazmaya devam ediyosun pes senin anladığın dilde konusuyorumAy yemin ediyorum o kadar iğrençsiniz ki. Sokakta kavga eden çingeneden farkınız yok. Sizinle aynı dili konuşmuyoruz biz. Gidin başkasına yağdırın laflarınızı. Kaç yaşındasınız ya birşeyler girmiş vs. Hanımefendi size giren şeylerin sonucunu konuşuyoruz burada ? Bu ne kendini bilmezlik bu ne terbiyesizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?