Bu yerleşme lekesi mi lütfen bakarmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hepinizi şikayet ettim sen merak etme

Edersiniz size biseyler girdi çünkü hadi başka kapıya bu kadar zoruna gitti demekki

Allah senin belanı versin daha ne diyim ki

Bende hepinizi şikayet ettim sen merak etme
Et kardeşim. Kurallara aykırı birşey yapmadık. Uyarılıyorsunuz hala daha pişkin pişkin yaptığınız hatayı savunuyorsunuz. Utanıp sıkılacağınıza, horoz gibi kafanızı kaldırıp kavgaya girişiyorsunuz .
Edersiniz size biseyler girdi çünkü hadi başka kapıya bu kadar zoruna gitti demekki

Bir gram terbiye ve ahlaktan nasibini alamamışsın. Terbiyesiz kadın. Sokak ağzı ile burada çirkeflik yapamazsınız.

Rahatsız olacak bisey yapmadım ben senin gibi zihniyetler sayesinde ülke gelişmiyo iste

Sana iyi girmis biseyler hala benden cikariyosun
Ay yemin ediyorum o kadar iğrençsiniz ki. Sokakta kavga eden çingeneden farkınız yok. Sizinle aynı dili konuşmuyoruz biz. Gidin başkasına yağdırın laflarınızı. Kaç yaşındasınız ya birşeyler girmiş vs. Hanımefendi size giren şeylerin sonucunu konuşuyoruz burada ? Bu ne kendini bilmezlik bu ne terbiyesizlik.

Hala yorum yazmaya devam ediyosun pes senin anladığın dilde konusuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…