Niye tepki verdin bu kadar belki bilen vardır diye yardım istedimYa nie atiosunuz boyle seyler buraya ya. Yasak yasak. Uye olurken okumuyo musunuz kural vs. Mecbur muyuz sizin bi yerinizden cikan kani gormeye. Sokaktan gecene gosterip sorabiliyo musunuz?
Bir hafta önceden oluyo.diye duymuştum ama bakalım:) dün gece de belim asiri agriyoduEvet benziyor yerleşme kanamasına ama biraz erken gibi yerleşme kanaması için
Benim adet tarihinde 3 4 gün geçtikten sonra olmuştu tabii herkes de aynı olacak diye bir şey yok sizin erken olmuş olabilirBir hafta önceden oluyo.diye duymuştum ama bakalım:) dün gece de belim asiri agriyodu
Haklısınız herkeste farklı olabilir bakalım günü mü beklicemBenim adet tarihinde 3 4 gün geçtikten sonra olmuştu tabii herkes de aynı olacak diye bir şey yok sizin erken olmuş olabilir
Sorumu yineliyorum sokaktan insanlari cevirip belki bilen vardirndiye gosterebilir misiniz?Niye tepki verdin bu kadar belki bilen vardır diye yardım istedim
Burası her türlü soru sorma platformu isteyen istediğini atar rahatsız olduysan çıkabilirsin sayfadanSorumu yineliyorum sokaktan insanlari cevirip belki bilen vardirndiye gosterebilir misiniz?
Tatlım rahatsız olduysan cik sayfadanAy hayır ya
Tatlım rahatsız olduysan cik sayfadan ayrıca o iğrenç olan senin zihniyetinNe kadar iğrençsiniz...
Senin gibi zihniyeti bozuk insanlarda bu sayfada ne yazık ki....Senin kanli kulodundan rahatsiz olmayacak kim var burda acaba ? İnsanlara iğrenç iğrenç şeyleri göstermeye utanmiyor musun. Birde cemkiriyorsun
Burası her türlü soru sorma platformu isteyen istediğini atar rahatsız olduysan çıkabilirsin sayfadan
Atamazsın ablacım. Buraya isteyen istediğini atamaz. Burası dingonun ahırı da değil, babanın çiftliği de değil. Bir tarafınızdan akan kanı atamazsınız. YASAK. Milyon kere uyarılıyorsunuz, inatla devam ediyorsunuz. Annenize, kardeşinize, görümcenize yollayın. Onlar tiksinmezse tabi. Mecbur mu burada ki insanlar bununla karşılaşmaya ?Tatlım rahatsız olduysan cik sayfadan ayrıca o iğrenç olan senin zihniyetin
Hemen bir dolusup geldiniz isteyen istediğini atar tiksiniyorsan bakma sayfa kabul ediyorsa sen kimsin ki kimmmmmAtamazsın ablacım. Buraya isteyen istediğini atamaz. Burası dingonun ahırı da değil, babanın çiftliği de değil. Bir tarafınızdan akan kanı atamazsınız. YASAK. Milyon kere uyarılıyorsunuz, inatla devam ediyorsunuz. Annenize, kardeşinize, görümcenize yollayın. Onlar tiksinmezse tabi. Mecbur mu burada ki insanlar bununla karşılaşmaya ?
Kazen Mune
Burasi her turlu soru sirma platformu degil. Belli kurallari var. Ama sizler toplumda nasil yasanir bilemediginiz icin sasirmiyoruz tabi. Anana bacina atsana bakalim ne diceklerBurası her türlü soru sorma platformu isteyen istediğini atar rahatsız olduysan çıkabilirsin sayfadan
sayfanın kabul ettiğini nereden çıkardınız?Hemen bir dolusup geldiniz isteyen istediğini atar tiksiniyorsan bakma sayfa kabul ediyorsa sen kimsin ki kimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?