Gebeliğe Hazırlık Bu yerleşme kanamasını?lütfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sancı duymadım hiç. Bende sancı değil de batma olmuştu. Yumurtlama gününü biliyor musun ?

Özellikle sol kasığında batma ağrı varsa büyük ihtimalle hamilesin canım. :)
Bundan 10 gün önce sol kasığıma sancı girdi yere yığıldım kaldım 2 sonrada kasık ağrımdan dolayı sabaha kadar uyuyamadım şimdi de 6 gün kaldı göğüslerime atletim değiyor sütyeni çıkardım atletim deyince acıma oluyor hiç olmazdı böyle

Canım o kadar erken olacağını düşünmüyorum. 19.cu günse belki geç yumurtlamışsındır belki de erken yumurtladın şuan yerleşme sancın oluyor. Umarım hamilesindir.
Şöyle söyleyeyim reglin 13. Günü kontrole gittiğimde 3 yumurtam vardı ve 16 mmdi.. inşallah ya rabbim anne olmak isteyen kimsenin kucağnı boş bırakmasın.. vücudumu o kadar çok dinliyorum ki en ufak şeyi belirtiye yorar oldum

Sancı duymadım hiç. Bende sancı değil de batma olmuştu. Yumurtlama gününü biliyor musun ?
Onu hiç bilmiyorum işte.. pko olduğu için bende sabit değil reglim hep düzensiz ancak bu ay klomen kullandım ben ilk kez ve reglin 13. Günü gittim doktora 16 mmdi yumurtam. İğneyi sordum gerek Yok kendiliğinden çatlar dedi doktor ama ben hiç bilmiyorum çatladı mı çatlamadı mı..

İnşallah hamilesindir canım :) kaç gün var bata

Canım gününde test yaparsan çıkıcaktır iniallah

26 sı bat sabırsızlıkla bekliyorum 12si yumurtalık dönemimdi bu ay gün aşırı ilişkiye girdik umutluyum açıkçası ve kasıklarım gurulduyor acaba niye ki
6 gün kalmış aslında erken gebelik testlerinden alsan çıkar belki.. başka belirtin var mı?

Canım en büyük belirti sol kasık batması eğer olursa büyük ihtimalle hamilesindir ama bi tavsiye lütfen hamile kalıcam diye sıkma vücudun hamileliği reddeder kendini çok dinleme başka uğraşlar bul

Yarın hastaneye gidicem mr çekilmiştim beyin için sonuçlarını alacağım belki kan testide yaptırırım
Canım 5 gün öncesinden ya da gününden önce yapılan testlerde malesef gebelik çıkmayabilir bencw kendini tutabilirsen tut gününde yap hem daha iyi olur senin açından da

6 gün kalmış aslında erken gebelik testlerinden alsan çıkar belki.. başka belirtin var mı?
Ya ilk belirtim 10 gün önceki sol kasığıma şiddetli giren ağrıydı 15 dakika falan sürdü 2 sonrada kasık ağrımdan uyuyamadım hafifte midem bulanıyor göğüslerimde acıyor birde hafif sertleşti

Canım en büyük belirti sol kasık batması eğer olursa büyük ihtimalle hamilesindir ama bi tavsiye lütfen hamile kalıcam diye sıkma vücudun hamileliği reddeder kendini çok dinleme başka uğraşlar bul
Şuan sancı sol tarafıma geçti hafif hafif ama karnımı çok şiş hissediyorum nolduğunu çözemedim yumurtlama mı yerleşme mi

Hadi inşallah arkadaş sol kasıkta batma demiş onu yaşamışsın bende de aynı durum var şuan beklemedeyim bende, test yaptırınca haber ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…