Gebeliğe Hazırlık Bu yerleşme kanamasını?lütfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet senin çatlama kanaması olabilir ama benim olmaz. Çünkü benim çatlama kanaması 28inde oldu. Perşembe gidicem canım.bakalim ne çıkacak doktor ne dicek.sen yarın tahlilini yaptır yaz bana sonucunu canım.merak ediyorum

Çok sağol canım benim. Aĺllah evladını kucağına almak nasip etsin. Perşembe gidicem canım.kanda da idrar dada varsa çıkar. Hayırlısı kuzum.

yok sanmıyorum benimkide çatlama kanaması değil, bildiğin adet kanaması bu. akşama doğru yoğun bi şekilde geldi zaten. hani öyle az buz bişi değil.
sanırım biraz stres yaptım istemeden. bakalım yarın kan vericem

Hayırlı si canım. Ama ben valla anlam veremiyorum.bence bu durum yerleşme kanaması değil bana göre üstüne görme kanaması.cok yazı okudum. Bugün akşam üzeri kahve telvesi gibi geldi daha sonra yine silindikce gelen adetin son günüleriymiş gibi gelen koyu kan var. Akmıyor sökuülmuyor. Öyle kaldım. Hep benim yoğun olur.pet yetiştirmem .Ama bu ay şaştım kaldim

üstüne görmeyi bilmiyorum hiç araştırmadım canım. bir de kan vermekten vazgeçtim. ben prolaktin yükselmesinden korkmuştum az az adet gelince, ama şimdi adetim tam geldi sorun olduğunu sanmıyorum. Bir de heyecandan iş arkadaşıma söylemiştim doktora gideceğimi, etrafı daha fazla velveleye vermek istemiyorum, sevmiyorum bu tarz konuları paylaşmayı, biraz da o yüzden gitmiycem.

Benimde söküldü canım sabahtan bende sokuldum yani ne bel ne karin bıraktı bende .Ramazandan sonra hayırlısıyla devam ederiz çalışmalara Allah yardımcın olsun seninde çok sagol

Benimde adetim duzenlidir 28 gunde olurum. Bu ay 3 gun gecikti bugun 3.gun peceteyle silinecek kadar acik kahve akintintim var göguslerim sis cok agriyo. Öncesinde cok bulantilarim oluyodu sizin yerlesme kanamaniz nasildi. umutlanip streste yapmak istemiyorum aslinda

Benim adete 3 gün kala başladı. 3 gün geçeye kadar toplam 7 gün devam etti. Adet sancım oldu. Sadece peçeteye silince gelen akıntıyla karışık sütlü kahverengi kanamam oldu. Hemen her tuvalete gittiğimde oluyordu ama hiç iç çamaşırıma bulaşmadı peçeteyle silince geldi sadece. Batmalar oldu kasıklarımda. Normalde olmayan ve şimdi olan bişey varsa hamilelik belirtisi sayabilirsin.

Ilk defa oldu boyle oldu

Kızlar yerleşme sırasında sancı olur mu varmı böyle bi durumla karşılaşan? Şuan karnımın alt kısmında iki taraftanda sancım var neden kaynaklanıyordur yerleşme olabilir mi reglin 19. Günündeyim

Canım burda okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması zaten adete yakın geliyor çünkü ancak embriyo rahme geliyor falan,belki de geç döllenmedir üstüne görmedir tedbiri elden bırakma. Allah hayırlısını versin canım. Umarım hamilesindir.

Canım o kadar erken olacağını düşünmüyorum. 19.cu günse belki geç yumurtlamışsındır belki de erken yumurtladın şuan yerleşme sancın oluyor. Umarım hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…