• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu yerleşme kanamasını?lütfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım şimdi çıktım doktordan. devlet hastanesi malum... ultrasonda baktı yumurtan çatlamış, çatlama kanamasıdır dedi. ben de hiç öyle çatlama kanaması olmaz ki ama. neyse işte dedim ya devlet hastanesi, hastası çok.. O yüzden sessizce kalktım masadan.. adet tarihimde de yumurta mı çatlar anlamadım. Peki gerçekten yumurtam şimdi çatlıyorsa şimdi ilişki anlamında değerlendirmeli miyim? kafam 1 milyon oldu iyice
yarın sabahtan kan testi vericem tüm değerlere bakacak. Sen de bi doktora gitsene
Canım evet senin çatlama kanaması olabilir ama benim olmaz. Çünkü benim çatlama kanaması 28inde oldu. Perşembe gidicem canım.bakalim ne çıkacak doktor ne dicek.sen yarın tahlilini yaptır yaz bana sonucunu canım.merak ediyorum

Canim ben suan 4+5 gunluk hamileyim adet gunum gecikmisti 8 gun ve kanamam olmustu 1 gun dahi surmedi 7 gun snra hafif akintim vardi kanda gozukmemisti bu ayki adet gecikmesinden aonra kanda gorundu idrar testlerinde cikmaz demisti doktorum bence gebelik olabilir hastaneye gitmeni oneririm
Çok sağol canım benim. Aĺllah evladını kucağına almak nasip etsin. Perşembe gidicem canım.kanda da idrar dada varsa çıkar. Hayırlısı kuzum.

Canım evet senin çatlama kanaması olabilir ama benim olmaz. Çünkü benim çatlama kanaması 28inde oldu. Perşembe gidicem canım.bakalim ne çıkacak doktor ne dicek.sen yarın tahlilini yaptır yaz bana sonucunu canım.merak ediyorum
yok sanmıyorum benimkide çatlama kanaması değil, bildiğin adet kanaması bu. akşama doğru yoğun bi şekilde geldi zaten. hani öyle az buz bişi değil.
sanırım biraz stres yaptım istemeden. bakalım yarın kan vericem

yok sanmıyorum benimkide çatlama kanaması değil, bildiğin adet kanaması bu. akşama doğru yoğun bi şekilde geldi zaten. hani öyle az buz bişi değil.
sanırım biraz stres yaptım istemeden. bakalım yarın kan vericem
Hayırlı si canım. Ama ben valla anlam veremiyorum.bence bu durum yerleşme kanaması değil bana göre üstüne görme kanaması.cok yazı okudum. Bugün akşam üzeri kahve telvesi gibi geldi daha sonra yine silindikce gelen adetin son günüleriymiş gibi gelen koyu kan var. Akmıyor sökuülmuyor. Öyle kaldım. Hep benim yoğun olur.pet yetiştirmem .Ama bu ay şaştım kaldim

Hayırlı si canım. Ama ben valla anlam veremiyorum.bence bu durum yerleşme kanaması değil bana göre üstüne görme kanaması.cok yazı okudum. Bugün akşam üzeri kahve telvesi gibi geldi daha sonra yine silindikce gelen adetin son günüleriymiş gibi gelen koyu kan var. Akmıyor sökuülmuyor. Öyle kaldım. Hep benim yoğun olur.pet yetiştirmem .Ama bu ay şaştım kaldim
üstüne görmeyi bilmiyorum hiç araştırmadım canım. bir de kan vermekten vazgeçtim. ben prolaktin yükselmesinden korkmuştum az az adet gelince, ama şimdi adetim tam geldi sorun olduğunu sanmıyorum. Bir de heyecandan iş arkadaşıma söylemiştim doktora gideceğimi, etrafı daha fazla velveleye vermek istemiyorum, sevmiyorum bu tarz konuları paylaşmayı, biraz da o yüzden gitmiycem.

üstüne görmeyi bilmiyorum hiç araştırmadım canım. bir de kan vermekten vazgeçtim. ben prolaktin yükselmesinden korkmuştum az az adet gelince, ama şimdi adetim tam geldi sorun olduğunu sanmıyorum. Bir de heyecandan iş arkadaşıma söylemiştim doktora gideceğimi, etrafı daha fazla velveleye vermek istemiyorum, sevmiyorum bu tarz konuları paylaşmayı, biraz da o yüzden gitmiycem.
Benimde söküldü canım sabahtan bende sokuldum yani ne bel ne karin bıraktı bende .Ramazandan sonra hayırlısıyla devam ederiz çalışmalara Allah yardımcın olsun seninde çok sagol

Yerleşme geç olmuş olabilir. Birebir yerleşme kanamasını anlatıyorsun. Bende de oldu. Hemen yaptım çıkmadı. 5 gün sonrasında idrar testinde çoook silik çizgiyle öğrendim. Biraz sabret. Varsa adetin 5nci ya da 6ncı günü çıkar testte. Kanda da 3ncü veya 4ncü günden sonra çıkıyor.
Benimde adetim duzenlidir 28 gunde olurum. Bu ay 3 gun gecikti bugun 3.gun peceteyle silinecek kadar acik kahve akintintim var göguslerim sis cok agriyo. Öncesinde cok bulantilarim oluyodu sizin yerlesme kanamaniz nasildi. umutlanip streste yapmak istemiyorum aslinda

Benimde adetim duzenlidir 28 gunde olurum. Bu ay 3 gun gecikti bugun 3.gun peceteyle silinecek kadar acik kahve akintintim var göguslerim sis cok agriyo. Öncesinde cok bulantilarim oluyodu sizin yerlesme kanamaniz nasildi. umutlanip streste yapmak istemiyorum aslinda
Benim adete 3 gün kala başladı. 3 gün geçeye kadar toplam 7 gün devam etti. Adet sancım oldu. Sadece peçeteye silince gelen akıntıyla karışık sütlü kahverengi kanamam oldu. Hemen her tuvalete gittiğimde oluyordu ama hiç iç çamaşırıma bulaşmadı peçeteyle silince geldi sadece. Batmalar oldu kasıklarımda. Normalde olmayan ve şimdi olan bişey varsa hamilelik belirtisi sayabilirsin.

Benim adete 3 gün kala başladı. 3 gün geçeye kadar toplam 7 gün devam etti. Adet sancım oldu. Sadece peçeteye silince gelen akıntıyla karışık sütlü kahverengi kanamam oldu. Hemen her tuvalete gittiğimde oluyordu ama hiç iç çamaşırıma bulaşmadı peçeteyle silince geldi sadece. Batmalar oldu kasıklarımda. Normalde olmayan ve şimdi olan bişey varsa hamilelik belirtisi sayabilirsin.
Ilk defa oldu boyle oldu

Kızlar yerleşme sırasında sancı olur mu varmı böyle bi durumla karşılaşan? Şuan karnımın alt kısmında iki taraftanda sancım var neden kaynaklanıyordur yerleşme olabilir mi reglin 19. Günündeyim

Merhaba arkadaşlar. Ben 24 günde adet gören birisiyim.son sat tarihim 17 nisan. 28inde yumurtam çatladı . Şüphelerimden dolayı test yaptım yumurtlamanın 12.gunu bir şey çıkmadı.kesin hamile değilim dedim. 14.gun akşam saat 7 gibi kahve leke geldi .tamam dedim regli oluyorum ama geceden gelen giden yok .bir gün sonra yani dün ara ara peceteye silinince pembe kahve arası leke geliyo.silinmesem onu bile farkedemicem.pete gelen giden yok.test yaptım çıkmadı yine.bugun sabahta bir damla geldi. KIZLAR SIZE SORUM YERLEŞME KANAMASINI ADET GÜNÜ GÖREN VARMI.VARSA GEBELİK TESTINDE NE ZAMAN OGRENDINIZ . BANA KENDI DURUMUNUZU ANLATABILIRMISINIZ
Canım burda okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması zaten adete yakın geliyor çünkü ancak embriyo rahme geliyor falan,belki de geç döllenmedir üstüne görmedir tedbiri elden bırakma. Allah hayırlısını versin canım. Umarım hamilesindir.

Kızlar yerleşme sırasında sancı olur mu varmı böyle bi durumla karşılaşan? Şuan karnımın alt kısmında iki taraftanda sancım var neden kaynaklanıyordur yerleşme olabilir mi reglin 19. Günündeyim
Canım o kadar erken olacağını düşünmüyorum. 19.cu günse belki geç yumurtlamışsındır belki de erken yumurtladın şuan yerleşme sancın oluyor. Umarım hamilesindir.

Back