Bu yerleşme kanaması mı?

Zencefil45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
7
86
merhaba kızlar hamıle olmak ıstıyodum 1hafta oldu ve suan kahverengı lekelenme oluyo adetime 10gün var daha oda geçen aya göre ztn geçen ay erken adet olmustum ondan önceki ay bu zamanlardı adet günlerim bilemedim dış gebelik olmasın ? hamilemiyim bu yerleşme kanamasımı sağ bacagıma üstten ince bir sızı giriyor adet olurken hiç böyle olmuyodu sizce nedir sabah acile gidicem

Noldu cnm gittin mi dr a?

bende kahverengı lkeden sonr adet oldum 10 gun erken geldı hamıle degılım dr dıs gebelıkten suphelendı test yapıldı sen de bır baktır bence

bende kahverengı lkeden sonr adet oldum 10 gun erken geldı hamıle degılım dr dıs gebelıkten suphelendı test yapıldı sen de bır baktır bence

Evet aynen bendede oyleymıs lekelenme adete cevırdı 10gun erken olmusum gıttım dr a dıs gebelık fln yok sendede yoktur inşallah

Bayanlar merhaba,
içinizde tecrübeli olanlar vardır o yüzden birşey sormak istiyorum.
adetim 15 gün gecikti,hafif sancım gelip gidiyor ama olmuyorum. normalde göğüslerimde ağrı olur ama ağrıda yok.dün vajinayı kurularken azıcık kan değdi peçeteye yerleşme kanamasıdır belki diye heyecanlanıp hemen gidip kan testi yaptırdım negatif çıktı(ilişkiden 17 gün sonra geldi bu kanama). sizce kesin hamile değil miyim ?

Merhaba kızlar ayni sorun bende de var adet görmeden kahverengi çikolata rengi bir akıntı geldi basta adet sandım ama sanırım değil o akıntıdan 1 hafta sonra felan da kasikladim agriyor sancı giriyor sol kasigima fazlasıyla. Aciktigimda da midem bulanıyor anlamadim . yerleşme kanaması dır diye dua ediyorum test yaptım negatif çıktı biraz bekleyip kan testi yapacağım sizce hamile miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…